Bahardali Bayancorek evet sonra okudum. Ama yine de insanlar korkabilir. Sonuçta çok acılı bir süreç anlıyorum ama geçiyor.. Burda çoğu kişi hamile ne gerek var strese..
nrsen Benjaminannesi oy Allah şifa versin inşallah kuzum iç dış toplamda öyledir. Kaç kat dikiyolar çok normal. Bol bol yürümene istirahat etmene gayret et. Bebeğinle güzel ömürlerin olsun🥰🥰
Deletedmom7373700 Bahardali eee korkan okumasın bir zahmet. Kimsenin gözünü açıp zorla okutmuyoruz. Başta yazıyor başlıkta. Pozitiftik beklemeyin diye. Girmesinler posta o zaman korkuyorlarsa bu kadar her şeyden.
Deletedmom7373700 Bahardali korkuyorsanız okumazsınız. Çözümü bu kadar basit. Zorla okuyun demedi kadın size
Mlkysf Benjaminannesi cok gecmis olsun canım dikişler çok fazla doğumun çok mu zorlu geçti Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun ağrının ne kadar olacağını tahmin etmek hiç zor değil o kadar dikişle
[silindi] Deletedmom623737 psikoloji mi bıraktılar kızda o kadar dikişin acısını yaşıyor bide burdaki hanfendilerle uğraş dur sanki yalan borcu var ayy insan valla acısını da sevincini de paylaştığına gerçekten pişman oluyor bazen 👀
Mervee3831 Benjaminannesi aman bosver sen takma kımseyi bebeğine kavusmanın tadını cıkar biraz ağrılı olsada toparlarsın kendini en yakın zamanda
Ranammmm Benjaminannesi Çok geçmiş olsun canım tüh seni çok zorlamışlar ya niye sezeryan almadılar da bu kadar yırttılar seni inşallah bir an önce toparlarsın inşallah
Ranammmm Deletedmom623737 Yazık çok üzüldüm son günleri zaten zor geçti şimdi de bu kadar dikiş devlette mi doğurdu acaba
[silindi] Canım benim kaç gündür mahvoldunn sağ salim kucağına aldın yavrunu bize dua et darısı başımıza 😊
Mihrimahvuslat Babymomhappy valla ne diyim sabaha kadar konuşsan boş herkes kendi kalbinin ekmeğini yer 😏
Deletedmom21662 [silindi] bende normal doğum yaptım herkese aynı sayıda dikiş atılmıyor şuan çok ağrısı vardır Allah şifa versin kantoron yağı sürse iyi gelir aslında etiketliyim de okusun @Benjaminannesi 🌸