Tutiko Benjaminannesi aman yarabbm nefen oyle oldu okdr cok açılmamı olmadı baskıdan mı oldu yoksa çatınıx darmıydı
Deletedmom21662 Benjaminannesi çok büyük geçmiş olsun sende kurtuldun darısı öbür hamile kardeşlerimize 🌸
Mihrimahvuslat Babymomhappy valla yorumu tekrar yazdım ama boşuna 😏 çok sıkıldım artık bu durumdan ses edilmedikçe insanlar daha da saldırmaya devam ediyor yazık günah bu kadar mı kırmak için fırsat bekliyorlar ve en kötüsü karşıdaki kişi de hem kadın hemde anne yada anne adayı bazı insanlar iyice çığrından çıkmaya başlıyor geçenlerde bir postta hakaretler havada uçuyordu bişey de yapılmadı burası insanların aşağılanması veya kötü ithamlarda bulunması için yapılan bir uygulama değil herkes çeki düzen vermeli kendine bence
Babymomhappy Mihrimahvuslat boşuna kuzum boşuna belkide şimdi diğer yorumlar durur bizimkiler silinir😒 insanlar merhametsiz vicdansız olumsuzluktan beslenir olmuş gerçekten yazık. Kadınız ya hepimiz kadınız herkesin kendine gelmesi lazım YETER!
kahvesever__ Babymomhappy buradaki insanlar kötü yorum yazınca rahatlıyor sanırım linç leme bir tayfa var önüne geleni linç yapıyorlar sanki çok güzel bir şey yapıyorlarmış gibi kadın neden yalan söylesin doğum yapan bilir bende doğum yaptım benim de az dikişim var herkesin dikişi 1.2.3 tane olacak diye bir şey yok kimseyi inanadırmak @Benjaminannesi zorunda değilsin kardeşim sen sağlıkla büyüt yavrunu inşallah 🙏
Mihrimahvuslat Babymomhappy valla böyle giderse siler geçerim uygulamayı kötü şeyler diyenlere yazmak için zor tutuyorum kendimi yazık günah çünkü tanımadığın insanın hakkına girince ne kazanıyorlar anlamadım zaten kendim bile helal etmem öfke kusacak başka yer bulsunlar başkasından çıkaramadıkları siniri buradaki elin garibinden çıkarıyorlar😔
Askiletotomsu kahvesever__ sende lincci tayfadaydin bana sariyodun Noldu kiliseye gidip günah mı cikarttin vaftiz mi oldun
Babymomhappy Mihrimahvuslat işte sadece bu dünyayı düşündükleri için böyleler zaten hak yemişler günaha girmişler umurlarında mı? Dediğim gibi Allah ıslah etsin bu tür kişileri
Nnanaa İnanmayanlar neye inanmadı acaba ekstrem bir durum var demek ki 65 dikiş atılmış. Umarım iyisinizdir geçmiş olsun.
hunilimom Nnanaa eni boyu belli bende düşünüyorum şimdi 65 taneyi nereye atmış olabilirler diye iç dış toplamı 65 dir bilemicem düşününce çok nereye olmuş olabikir ki diye düşünüyor insan 😂 bende şaşırdım
haklisinesracim Benjaminannesi anamm o ne kız. Bir de neden öksuremiyorsun ki alttaki dikiş öksürmeyle acımaz naptılar sana
Pijamaskeliler Benjaminannesi olsun annesi bebişin yanında koklayabiliyorsun ya bunlarda geçecek 🤲🏻😍 ayrica gerçekten çok kötü kalpli insan dolu burası işi gücü yok yalan diyecek kadın su durumdayken valla pes
haklisinesracim Meresss doğum sezaryen de olsa normal de olsa kolay bir şey değil zaten ama çocuğun ve sen sağlıklı olarak çıktı isen pozitif oluyor işte. Onun harici acılar sancılar ölüp ölüp diriliyorsun zaten herkes yaşıyor aynı şeyleri
minik_koala_ve_annesi Bebegine bir hayirli olsun gecmis olsun diyeceginize kalkmis burada dikisine yorum yapiyorsunuz ne kadar cok gereksiz insanlarsiniz agzinizdan guzel sozler cikmiyorsa da. Postu sacma sapan dusuncelerinizle doldurup insanlari da strese sokmayin.
minik_koala_ve_annesi Benjaminannesi gecmis olsun prensesim, rabbim bir an once sifa nasip eylesin insallah gozunuz aydin allah anali babali buyutsun🥰😇
Mihrimahvuslat Benjaminannesi aldırma yorumlara ben sana inanıyorum canım benim yalan söylenecek bir durum değil bu Rabbim şifa versin inşallah çok kısa sürede toparlanırsın 🤲🏻 bebiş nasıl sağlığı falan
Mervee3831 Benjaminannesi aman bosver sen takma kımseyi bebeğine kavusmanın tadını cıkar biraz ağrılı olsada toparlarsın kendini en yakın zamanda
Durubebegim Benjaminannesi çok çok geçmiş olsun baya hırpalamışlar seni demekki keşke sezeryan olsymışsın ☹️ Ilık suyla temizlen şaç kurutma makinasının ılık ayarıyla kurutmayı unutma batikon losyon ve antiboyitk merhemlerin düzenli kullan off rabbim yardım etsin yaaa
CansuDRY Benjaminannesi Kontrolsün yırtıklarınız mı oldu? Kaç yerden yırtıldı acaba? Benim perinem makata kadar yırtılmıştı ama 5 dikişim vardı sadece. 1 hafta içinde de iyileşmişti. Sizin farklı farklı yerlerde olsa gerek. Dikişlerin çokluğu korkutmasın. Hepsi aşağı yukarı aynı sürede iyileşiyor. 1 hafta 10 güne çok daha iyi hissedersiniz. Çok geçmiş olsun. Bebeğiniz hayırlı olsun.
Mihrimahvuslat Babymomhappy valla ne diyim sabaha kadar konuşsan boş herkes kendi kalbinin ekmeğini yer 😏