Deletedmom727272 Mihrimahvuslat aman ben beşi bi yerde diye boynuma astım onları Cahil Köpek Havhav Gölbez😂 Avukat Çete Boşver, kendini yorma yap bi kahvede içek😁
Mihrimahvuslat Deletedmom727272 Allah seni deli ya Allah’ta seni güldürsün arkadaş ironi kelimesinin anlamını bilmiyor gelmiş bana cahil diyor 🙃🤣🤣 yapayım bebeğim karşılıklı içelim 😍😍
Serap-Yigit Askiletotomsu akıllanmadım 8 sene sonra tekrar hamileyim 😂günlerce kabus gördüm. O ana damarı kestim anesteziyi çağırın sözü ve doktorumun anında kırmızıya dönen rengini ölsem de unutamam. Oğlum çok kardeş istedi inşallah bu defa sağlıkla kucağıma alırım herkes de bende. Tek kendime dua etmiyorum tüm hamilelere ediyorum ❤️
Serap-Yigit Askiletotomsu ya inşallah hepimiz en güzel şekilde sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah ❤️
_Arslan_ Askiletotomsu bnde 1 haftadır ishalim ilk olduğumda ya öluorm ya doguruorm dedim yanlız doğum kadr zor değildir be okdrda
Nurcantas65 Senin adına çok üzüldüm canım geçmiş olsun, İnşaaAllah bir an önce iyilesirsin. Bebisinde doğduğu için gözün aydın kendine gel,ısırıp ısırıp intikamını alırsın bence 🌹🐣☺️
Biroglanannesiii Askiletotomsu Kuzum çok duramıyorum girip çıkıyorum hem iş hem ev hem bebek artık zorlamaya başladı asıl sen neredesin ben olduğum da sen yoksun 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
SutlacimiYedimmiBen Askiletotomsu yine o sana sarmış sen herkese sarıyorsun linç tayfasının başı sensin
Askiletotomsu SutlacimiYedimmiBen evet bebeğim Sende üniversitede hukuk kazanamamisligjndan ötürü eziklenip milletin avukatı kesilensin yazık sanaaa😘
Biroglanannesiii Askiletotomsu 😂😂😂 Olsa nolur kız bir niyetlendik gidelim güzel tatil yapalım diye arabayla gitmeye kalksak en yakın plaj 3 buçuk saat 1 saatte 6 kez tuvalete gidiyorum sabit yer de durduğum da bel ağrısından duramıyorum sabah yola çıksam akşama anca varırım uçağa da binemiyorum haftam ileri denize hasretim Yani 😂😂😂
Askiletotomsu Biroglanannesiii bak ben senin kadar sık çıkmıyorum WC ye Pek su tuketemiyorum diye galiba 😭
Biroglanannesiii Askiletotomsu Su iç ihmal etme bak sakın su çok önemli şimdi ödem alma durumunda haftana göre vücudun ödemi azaltıyor hiç içemesen bile 2 litre iç