Mervedez159 Arkadaslar bu bebiş aşırı kıpırdıyo bukadarı normalmi lambur lumbur iyice niden bulandı artık 😂🥺
Esra1990 Mervedez159 tabiki iyi bişey 😂keşke benimkide öyle rahatsız edercesine oynasa bebeğin keyfi yerinde belli maaşallah
Menek16 Mervedez159 kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama büyüdükçe daha az hareket eder yeri daralıyo derlerdi 34+5 iç organlarımı ele geçirmiş gibi benim de midem bulanıyor durmayınca 😬 iç organlarımı kusucam gibi geliyo hatta
La_le Mervedez159 38 girdiğim günden beri oğlum yerinde durmuyor aşırı haraketli çok baskı yapıyor çıktı cikicak diyorum bazen
Cigdemm1 Mervedez159 29 haftalığız oğlumda aynı aşırı uyutmuyor hiç. Az önce uyuyamıyorum diye ağladım🥹 sanki içimde tepiniyor çok değişik bazen korkutuyor beni acaba normal öi diye
Mervedez159 Menek16 aynen ya of tamam iyi bişeydir belki ama asırı rahatsız edıyo mıdem cok bulanıto ilk zaman böyle bulanmıyodu ya
Cigdemalp Cigdemm1 bende 29 um bazen yatak sallanıyormuş gibi oluyor gün ağarmadan uyuyamıyorum artık
Cigdemm1 Mervedez159 evet benimde bu gece çok değişikti hiç durmadı hangi tarafa yatsam oraya vurdu çok hareketliydi
Fasulyeninannesi- Mervedez159 Benimkide son bi kac gundur daha bi hareketli yedigimden mi diycem ayni seyleri yiyorum buyudukce herhalde yeni seyler deniyo icerde 😂
Cigdemm1 Cigdemalp bebeğiniz döndü mü acaba bende 2 haftaya yakın aşırı hareket var 27+6 ya kontrole gittiğimde baş aşağı pozisyon olduğunu söyledi doktor ve hareketleri canımı yakıyordu karnımın kenarlarını belki sizinde öyledir
Cigdemm1 Cigdemalp evet bende geçenlerde sormuştum ne güzel demişti ama ilk gebeliğim tecrübesizlik var acaba bir şey mi var da bu kadar hareket ediyor diye endişelendim. Hareket etmese de hareket etse diye endişelenecez analık çok zormuş 😂😂