zeynepikra_61 Hayat123456 Hemde nasıl benzin oje aseton ev boyası 😁 geçenler de benzin alırken dedim Allah’ım ne kadar güzel kokuyor resmen arabadan fırlamak istedim 😁 eşim diyor vallaha çok pahalı arabaya zor yetiyor sakın sakın aserme 😁😁
2Bebek1Anne Hayat123456 o demir eksikliğinden kaynaklanıyormuş 🤣 bende cif le yağ sökücüyü kokluyordum 🤦🏼♀️🤣🤣🤣
Hayat123456 zeynepikra_61 geçen bende dedim eşime bi mazot almaya gitsek ya koklarım hiç yoksa diye mazot ne kadar haberin varmış senin diyo 😂😂
Hayat123456 2Bebek1Anne Demir İlacıda kullanıyorum ya ama tiner şişesini içesim var canım deli gibi istiyo 🤭
2Bebek1Anne Hayat123456 delirme delirmeee 🤣🤣🤣 bende kullanıyordum ama doğurana kdr kokladım içesimde vardı ne yalan söylim 🤣🤣🤣 başka bişi bul onu kokla ben yumusatıcı kokluyorum arada iyi geliyor 😄
Hayat123456 Koklayınca bebeğe bi zararı olur mu acaba doktora sormayada çekiniyorum tinerciler gibi tövbe tövbe 😂😂
Hayat123456 gulden1105 ayy şu hamilelik ne tuhaf hadi bebek olmadan istiyordu canım sonra unutuyodum ama şuan geçmiyoda 😂😂
Hayat123456 2Bebek1Anne düştüğümüz hallere bak yaa eşim de koklama alışırsın diyo biraz kokladım valla nefsim körleşsin diye 😂😂😂
2Bebek1Anne Hayat123456 ayyy yapma tinerci olcan çıkcan basımıza sonra 🤦🏼♀️😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 yan etkisi felan olur allah korusun
Hayat123456 2Bebek1Anne hahahahha korkuyorum da bi yerden hiç kapağı açmadan çevresini kokluyorum bi kez bırakıyorum hemen şok kötü bişey ama yaa 😂😂😂
Hayat123456 2Bebek1Anne haha yok yok almadım evde vardı bi ara bişeyler boyama hevesim geldiydi orda kullanıyordum 😂😂
Zehragniken Hayat123456 Ayy beyaz sabun kokusuuu😍😍 banyoya gidip gelip kokluyorum valla yiyesim geliyo resmen