bnutrk ogretmenHnmm anladım canım. Ama iyi yapmışsın kendin almakla. Bazen eşler bu konularda çok ciddiye almıyorlar bazı şeyleri. İnş bu ay tutar canım hayırlısıyla🤲
Ayshe0108 Sudesu_1 aynen öyle düşündüm valla dayanamadım hastaneye geldim kan verdim sonuç bekliyorum bakalm
Ayshe0108 mrvsrcn değerin 11 çıktığını var ama daha en başlarında olduğunu söyledi sizce 11 olunca oluyor mu
mrvsrcn Ayshe0108 olur canım 2 güne bir baktır iki katı artarsa hiç bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle
ogretmenHnmm bnutrk aaaa gebelik testi yapsana bir canım eğer gebelik yoksa yumurtlamadir belki degerlendirirsiniz
bnutrk ogretmenHnmm canım evde kaset test vardı yaptım şimdi ama bişey çıkmadı zaten yemek falanda yemiştim demin. İkinci bi kez tekrar yaptım canım onuda atıyım
ogretmenHnmm bnutrk yumurtlama olabilir o zaman canım degerlendirim takviye de kullaniyorsun ya sen belki de ondan
bnutrk ogretmenHnmm Ebru ablaya gönderdim bakalım canım bi dönsün ne diyecek. Ama yumurtlama zamanı hep akıntım olur yani. Bu ay yumurtlama gördüğümde akıntım olmuştu. Hiç akıntım falanda yok şu an yani
ogretmenHnmm Sudesu_1 bende kaset testi yaptim ilk idrar degildi az önce yaptim negatifti 😒 bat 7 temmuz
Ayshe0108 Sudesu_1 teşekkür ederim arkadaşım inşallah rabbim kuacağıma almayıda nasip eder darısıda sana olur inşallah yaptın mı var mı sende bişeyler