sliya30 Daha cinsiyet belli değil kıyafet mi alsam oyuncak mı siz ilk ne aldınız kafam çok takıldı yha bişi almak istiyorum bi kaç gündür bunu belledim….. Güya geç alacaktım hep öyle diyordum 16+4 cinsiyet belli değil kafam karışık
EmineDefneGokce sliya30 eğitici oyuncakları almaya başlayabilirsin 2019 da kızıma aldığım oyuncakların şuanki fiyatlarına şok oluyorum
newmom07 sliya30 sakın alma ben 17. Haftalığım suan 15 teyken erkek demişlerdi bugün kız olduğunu öğrendim iyi ki almamışım :) biz ateş ölçer vs alıyoruz suanda
sliya30 Deletedmom21662 bende zaten kahve tonları bej gibi renkler seviyorum ama desenli hoşuma gidiyor o yüzden hemen almıyım kendimi tutayım diyorum cinsiyete kadar 🤭
sliya30 newmom07 yha banada erkek olabilir DEdİ kesin demedi doktorum 17.haftada kontrole gidicem net öğrensem bari 🙈
Sonikiuc sliya30 bebek arabasi, Ateş ölçer, Burun temizleyici, beyaz zibin almistim o sira ben. Daha da bir şey almadim zaten. Artık almaya başlamalıyım yavaş yavaş 😁
sliya30 Sonikiuc güzel ateş ölçer vs var bebek arabası lazım 🙈 yavaştan alalım zaten fiyatlar uçmuş zaten 😵😂
Mommy17 sliya30 bebek arabası oto koltuğu yatak vs tarzı şeyleri yapın sonra kıyafet alırsınız bu dönemde bişeyler yapmak çok zor sıkışıyorsunuz çünkü ben 12. 13 haftalıkken böyle büyük şeyleri aldım iyi ki almışım aldığım bebek arabası 2300 den 8000 e çıktı unisex alınacak herşeyi alın derim oyuncak pekte şart değil ilk etapta alırsanız da lütfen eğitici içerikli oyuncakları tercih edin bultaklar gibi kartlar gibi el koordinasyonları geliştirecek oyuncaklar gibi
sliya30 Mommy17 eğitici oyuncaklarımız genelde kızımda var kitaplarımız vs… Ama çoğu ürün durmuyor yani hamile olacağımı hiç düşünmemiştim 😂 bilseydim saklardım şimdi ateş pahası gerçekten..
Cigdemalp Mommy17 bende cinsiyeti öğrenince yaptım 30 haftalığım iyi ki almışım odasını arabasını falan şuan aşırı pahalı görünce şok oldum
Mommy17 sliya30 sormayın cinsiyeti erken öğrendim üçlü uzun kollu body 50 TL ye almıştım bugün tekli gördüm hoşuma gitti 80 TL kafayı yediler iyice. Bazen a101 bim gibi marketlere çok güzel eğitici oyuncaklar geliyor fisher pricenin tableti 120 ye aldım trendyolda 270 di takip edin sürekli illa bi şekilde denk gelecek o değilde ikinci hamileliği olan birine de tavsiye veriyorum ya çok biliyor gibi kusura bakmayın valla 😅
sliya30 Mommy17 teşekkür ederim buradaki okuyan arkadaşlarda faydalanmış olur 😍 aynen İndirimi takip etmek gerek mesela dolap uygulaması da uygun oluyor ikinci el değil sadece sıfır ürünlerde var ellerinde kalınca uyguna koyuyorlar ordan da alıyorum herkese tavsiye ederim 🤩❤️
2Bebek1Anne sliya30 Deli gibi para harcama isteği çık aklımdan 😄 çok aşırı pahalanmış ya bende 25 den sonra başlicam alısverişe 🤭