Nissaam Kizlar 29+3 olduk önceden hareketlerini cok sert hissederdim 1 haftadır sanki cok uzaktaymış gibi hafif hafif hissediyorum neden olur yada bole olan varmi
northandmother Nissaam aynıyız canım 29+1 iz önceki haftalara göre daha sakin ve uzaktan geliyor hareketleri ama çok normal çünkü hem büyüdü yeri daraldı hemde pozisyon değiştiriyor
ed1112 Nissaam Bende de aynı durum var demek ki herkeste aynı yani. Hıçkırığını nerede hissediyorsun nerde pıt pıt atıyor
Nissaam Meryy69 en son doktora 15 gun önce gittim hic sorun yok dedi ama sonra bole oldu önceden cok netti simdi cok derinden hissediyorum umarim posizyon degistirmistir ondan yapıyodur
Meryy69 Nissaam elhamdülillah hissediyorsun sonuçta o yüzden dert etme annesi kıpırdaması bile hareket olarak değerlendiriliyor allahın izni ile güzel düşün rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲 ❤️
eylulmomm @Nissaam bende bugün 29+3 oldum bugün hareketlerini çok derinden hissettim benfe korktum hatta bir ara hissedemedim sonra derinden hissettim
zumradmr_11 O haftada bizdede durum ayniydi sonradan duzeliyor pozisyonla alakali sanirim. O hafta kontrolde doktora sordugumda en ufak bir hareketi dahi hareket olarak sayiyoruz demisti her zaman kuvvetli sert hareketler beklemiyoruz dedi
Obirgebe northandmother günlerimiz aynı☺️ 2 gündür bizdede aynı şey var aşırı hareketliydi sakinledi sanki
northandmother Obirgebe yaa ne güzel aynı olmamız 🥰 evet zaman geçtikçe hareketleri yavaşladı olduğu yeri hissedebiliyorum çünkü karnım yamuluyor ama hareketi öyle çıldırmış gibi değil 🤣🤣