Mervedez159 Arkadaslar 23 unde aşım varmış tetenoz kagıdı şimdi gordum gec kaldım ama bişey olurmu yarın gidicem mutlaka
MerveEbru Mervedez159 sorun değil canım ilk 3 aylık dönem sonunda yapılabiliyor aşı genellikle 20. Haftada yapılır üzerinden 4 hafta geçtikten sonra 2. Doz uygulanır. İlk dozumu 20. Haftamda oldum 2. Dozu 24te olmam gerekiyordu ama olamadım unutmuşum dün oldum 30+3üm doğuma son 1 ay kalaya kadar 2. Dozu yapabildiklerini söyledi hemşire. Yani sorun olmaz
Hurricane BBuseY ilk aşı 18den sonra vuruluyor ikincisi de tam bir ay sonra vuruluyor ben 21+2 de gittim ilk doz için geç kalmışsın dedi hemşire
Mervedez159 Hurricane ilk ası 20 den sonra yaptılar bana 1 ay sonra ya gel dedı işte suan 26 yım bıras gec kaldım ama ınsallah vururlar
Hurricane Ozge_5516 bazı sağlık ocakları arıyor tarih veriyor aşı için doktor da söylüyor zaten sağlık ocağına giderseniz orda da bilgilendirme yaparlar
Ozge_5516 Hurricane aa bnm hic haberim yoktu aramadilarda burda olkumasam hberi olmayacak 21 haftaligim 1. Doz olmadim birsey olur mu bide yrin memkekete giducem ya bi sorun teskil edermi
Ozge_5516 Mervedez159 yrinda doktorlar grevdeymis heralde sagilk ocagindakilerde grevdemidur ki birde memlekete gidicem yan etkisi olcksa yolculugu nasil çekicem 😔
Mervedez159 Ozge_5516 ay gerçektenmi ya gecen sefer hastaneye gıttım gerı döndüm smdide saglk ocagından donmesem bari
Dygsnkgl Ozge_5516 yan etkisi Yok sadece kol ağrısı oluyo bende 20 haftalıgım pazartesi aşı oldum kol ağrım oldu cok rahatsız ederse parol minoset almak serbest
Kader_Ar Kızlar sıkıntı olmuyor o kadar ben 23. Haftadayken aradı ebe beni şehir dışındaydım 1 hafta sonra gelsem olur mu dedim olur dedi, ve dün sabah gidip yapıp geldim 24+6 günümde.. Yani sıkıntı olmuyor 2. Doz da 1 ay sonra oluyor
Ozge_5516 Kader_Ar valla bilmiyirum 1 temmuzda grew yapacaklar diye okudum dun yada bugun de biyerde 2 gun 30 hzrn 1 temmz grew yapacak okudum