Yasemin_nisa Haftalardır randevu yok napıcağımı şaşırdım açıkçası devlet hastanesi bildiğiniz yer var mı? Bir de tekrar tekrar gidemem tek sefer gidicem mhrs randevu yok 182 arıyıcam yarın direk gidip baktırabiliceğimiz hastane var mı acaba?
Deletedmom8373 Yasemin_nisa Devlette gebelik takibinizin olduğu bir hastene varsa devletten anca öyle alabiliyorsunuz diye biliyorum maalesef isterseniz şehir hastanesine bi gidin ben aldım şimdiden doktorum şimdi al dedi bana ilerde aksama olmasın dedi
yagmuraltintass Yasemin_nisa özel uyguna arıyorsan deva tıp merkezi uygun yani şuan normal ultrason için fiyatlar 400 falanken orada 150 lira ayrıca etlik Zübeyde hanım çok rahat randevu alıp gidebileceğiniz hastane ben oraya gidiyorum memnunum çok rahat randevu bulabilirsiniz normal gebe polikinliginden randevu alın onlar hemen ayrıntılı ultrason acil yazıp yönlendiriyorlar aynı gün içersinde ayrintili ultrasona girebiliyorsunuz
Hifu16 Yasemin_nisa kesinlikle haklısın bende bulamayınca Ankara da ki bütün hastaneleri aradım en ucuz medikal Park 850 TL dedi orada yaptırdım.