Bebegimizolsun denizmanzarasi merhabalarr benim 8 gün gecikmem var bakalım dün beta verdim bugün öğlen çıkacak sonuç bekliyorum yazarım
Bebegimizolsun @Menek16 @Edabykl sadett ya kuzum benim 8 gün geçti tets yaptım baya koyu çıktı kan tahlili yanıltmaz dimi bizi korkuyoruz ya hamile çıkmazsam diye
Menek16 Bebegimizolsun benim de direkt koyu renk olmuştu akşam hemen kan verdim 1-2 saate çıkmıştı sonuç siz yine ara ara sonucunuzu kontrol edin ama baya koyu ise yanıltmaz diye düşünüyorum inşallah 🙏🏻
Edabykl Bebegimizolsun beta hcg vucudun salgilamazsa o ikinci cizgi asla cikmazdi benimki zorla gozukuyodu gittim kan vermistim 20 çıkmıştı bence kan ver hemen
Bebegimizolsun Menek16 https://imgyukle.com/i/ViXvQI Bende idrara batırır batırmaz iki çizgi aynı anda çıktı kuruma çizgisi falan değil yani ilk sn lerdi çıktı kuzum
Mihrimahvuslat Bebegimizolsun bende bu şekilde görmüştüm 1 hafta falan geçmişti idrarı damlatmamla t çizgisi ilk direk çıkıyordu c çizgisine çıkmadan 1000 çıkmıştı benjm betam
Bebegimizolsun Edabykl dün kan verdim sağlık ocağında bugün öğlen çıkacak sonuç bekliyorum canım İlk bebeğimiz oyüzden tedirginiz
Edabykl Bebegimizolsun normaldir benimde ilk bebegim 20 ciktiginda çok düşük çıkmış demiştim umudum yoktu yukselir diye ama cok güzel yukseldi ve suan minik hareketleri benimle sizde inşallah güzel haberler alırsınız 🤲🏼🌸