Tugba canım öncelikle Allah yardımcın olsun 🙏🏻 Senin hayatım senin kararların bir daha dünyaya gelmeyeceksin ve belki bir daha anne olmaya fırsatın olmayacak tek başıma yaparım evladım için diyorsan hemen hiç düşünmeden boşan senden başka şuan hiç birşey kıymetli değil. Korkuyorum yapamam sürekli bahaneler çıkar karışma alırlar evladımı diyorsan bekle zamana bırak.
kendimden örnek vermek istemem pek ama 4 yıl oldu evleneli eşimin ailesi yüzünden yaşamadığımız sorun kalmadı annesi uzaktan bile müdehale edip eşimi bana karşı doldurmaya kadar çalışan biriydi yaptı da zaman geçti ben büyüdüm öğrendim, eşim hep krşımdyken şimdi yanımda ve arkamda dimdik duruyor çünkü yapılanı ve yapılmayanı gösterdim bir bir, nasıl mı oldu ne derse zoruma gitse de sustum sonra en can alıcı zamanda eşime dedim ki hayatım sende oradaydın ben annene ne dedim ki bana böyle tepki verdi benim ne suçum var dedim, haklısın hayatım dedi böyle böyle düzeldi. Ayrılmama kararı alırsan denemeni tavsiye ederim 🙏🏻 Hayat senin unutma biz o hayat içinde piyonlarız. Kadir geceniz mübarek olsun hayırlı akşamlar