Elifinannesiiiii An itibariyle 24. Haftaya girmiş ve Mısır Koçanı olmuş bulunmaktayız🥳🥰 Normalde erken uyuyup, hafta değişimlerinin olacağı günlerde saat 00:00 olana kadar uyanık kalıp değişimi beklemek de sevdaya dahil mi🥰
Elifinannesiiiii Arya-12 ihtiyaçlarını henüz almadım ama gözüme güzel gelen bi kaç zıbın ve takım aldım🥰 bide emzik biberon emzik tutacağı vs. Aslında bebek alışverişi yaptım diyemem aldıklarım kendimi tutamadığım için aldığım şeyler☺️ Detaylıda cinsiyet netleşti artık alırım gerekli şeyleride Senin nasıl gidiyo🥰
Arya-12 Elifinannesiiiii çok zorlanıyorum 1 haftadır canım bel ağrısı bende DHA sadece 1 zıbın 1 bere aldım herşey o kadar uçuk ki yavaş yavaş almak istyorum eşime ağır olmasın diye hiçbişey alınmıyorki canım hergün fiyatlar uçuyor
Prensannesi_54 Elifinannesiiiii bugünlere gelecekmiyim diye çok düşünüyordum çok şükür geldik ve zaman nasıl geçti anlamadım ama bu saaten sonra zaman hiç geçmiyor hergün gece 12 olsun birgün daha yaklaşayım diye düşünüyorum hiç geçmiyor zaman
Prensannesi_54 Elifinannesiiiii rabbim size bu haftaları görmeyi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🙏
Sumeyyeaksoylu1 Elifinannesiiiii evet🤩❤️ Amin inşaallah sağol canım Allah razı olsun rabbim sanada bu zamanlardan geçmeyi ve sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşaallah 🥰🙏🏻