Kaderyas0327 Kızlar ben 33 haftalık hamileyim adanadan istanbula gidicem uçak ile sizce sorun olur mu böyle bir durumda kalan oldu mu ?
dilanbartos Kaderyas0327 32 haftadan sonra doktor raporunu da kabul etmiyorlar diye biliyorum. Pegasus 36 diyen vardı geçen bana. İnternetten hangi hava yoluyla gidecekseniz bi bakın.
Chan Kaderyas0327 Thy'nin mesela şartlarında 28 ile 35. Hafta arasında doktor raporlu uçağa kabul ediyorlar.
gigi Kaderyas0327 bende çok önemli bir iş için 38+3te uçacağım sonra 38+6 da dönüş dr gidemezsin dedi ama çok önemli 35 hafta olduğuna dair rapor alacağım almazsan da sorumluluk bana ait diye bir kağıt imzalıyorsun
Nurce Kaderyas0327 thy 36 ya kadar kabul ediyor canım ben 31 ken raporla binmiştim thy ye ..ikiz gebeliklerde 32 haftaya kadar rapor kabul ediliyor ama
Gullll dilanbartos Kaderyas0327 bnde 11+5 im 1 saat 15 dk ucak yokculugu yapsam bisey okur mu ? Aslinda kendime guweniorm ama yinede korkuorm . Ucak basinc fln etkiker mi
CansuOztomurcuk gigi Bebeğin ve senin için tehlikeli olabilir iyi araştırdın mı peki? Bildiğim kadarıyla yüksek basınç kesenin patlamasına neden olabiliyormuş, her zaman olmasa da bi risk bence.
Aybukealtintas gigi kagıt imzalama gibi bir prosedür bulunmuyor, 36. Haftaya girdiğiniz andan itibaren raporunuz olsa dahi uçağa kabul edilmezsiniz
gigi CansuOztomurcuk araştırdım birkaç kişi bu haftalarda doktora tezi için uçmak zorunda kalmış inşallah bir sorun olmaz 40dk uçacağız😰😰😰
Berdemal 32. Haftada uçtum ben rapor aldım doktorun sorun olmaz derse sıkıntı olmuyor ama 35ten sonra raporla da uçamıyorsun
gigi deletedmom213 Pegasus diye duydum yakınen başıma gelmedi.. rapor istersen verir doktorun onun verdiği rapora göre değil mi acilse haftanı az gösterirsin devlete felan verilmiyor sonuçta kabin memuruna gösteriyorsun
Aybukealtintas gigi kabin memurlarının sizin raporunuza bakma gibi bir yetkisi ve isteği yoktur, sizden rapor isteyebilecek birim yer hizmetleri personelidir
Mila_01 Nurce ben daha geçen hafta sordum thy ye 26 dan sonra rapor istiyoruz dedi yurt dışındayız Gaziantep den İstanbul giderken sordum yurt dışı içinse sorduğum da bana firma hamilelik belli olduğu andan itibaren istiyoruz dedi
muhteriz Ben AnadoluJet ile 33. Haftamda uçak yolculuğu yapacağım şuan 30 haftalığım rapor 7 gün geçerli oluyor denildi doğru mu? Bir de kabin memuru hamile olduğumuzu farketmeyip sormadığı zaman raporu göstermemiz gerekir mi tesettürlüyüm dışarıdan hiç anlaşılmıyor hamile olduğum da o yüzden sordum
Yaz muhteriz ilk gebeliğimde defalarca yolculuk yaptım benim iç karnım geniş olduğu için belli bile olmuyordu ve rapor falan soran olmadı bende hiç rapor alıp uçağa binmedim açıkçası zaman değişti şimdi nasıl oluyo bende meraktayım açıkçası 😇
Duyguuuu Kaderyas0327 canim daha yeni yolculuk yaptım 35e kadar doktor raporuyla ucabilirsin. 35ten sonra hicbir sekilde kabul etmiyorlar.
Ozlemimm Kaderyas0327 bende hamileliğimde 33. Haftaya kadar uçuş yaptım yurt dışından hemen hemen her ay herhangi bir sorun olmadı şimdiki uçaklar kabin basınç ayarları iyi olduğu icin sorun teşkil etmiyor ama tabiki önce dr danışmanız iyi olur
mucizemizibekliyoruzz Kaderyas0327 hangi havayolu ile gidecekseniz arayın rapor almanız gerekiyormu diye sorun. Uçak yolculuğunda bir sıkıntı olmaz karayolu daha tehlikeli.