Barsersas Meraba Tatlıs anneler ve anne adayları gebeliğimin 9. Haftasındayım yoğun şekilde bulantı yaşıyorum doktorum prilam verdi fayda etmedi. Zofer verdi fayda etmedi. Hiç bşr şey yiyip içemiyorum. Bu durumla Basa çıkmak icin neler yapabilirim ☹️
Sin-sin Barsersas Prilamı gece 2 tane uyumadan daha cok etkılı oluyor bıde doktorum zencefili dilimleyip suyun ıcıne atıp ıcmemı onerdı oda rahatlatıyordu beni baya gun ıcınde hep o sudan tuketıyordum
Mervee16ozturk Barsersas hiçbir çaresi Yok tek çare zaman beklemekten başka çaremiz yok 15. Haftada giricem hala çekiyorum kusmaktan yanlarım ağrıyor artık
Kadriyearslan Prilamı kullanım şeklini değiştir canım ben önce sabah bir öğlen sonu bir alıyordum etki etmemeye başladı gibi oldu şimdi gece 2 tane alıyorum çok daha iyiyim çok şükür
Busbusu Kadriyearslan bnde aynı valla senin gibi yaptığım halde fayda etmiyo 9 da şiddetlendi 10 . Haftayim bakalm nekdr surcek
Barsersas Busbusu Kadriyearslan Çok zor bir durum canım annelerim serum yemekten bünyem yoruldu artık. 4 kilo kaybettim. Prilam dozunuarttırmak fayda sağlayabilir hepinize çok teşekkürler ☺️
Kadriyearslan Barsersas çok iyi anlıyorum seni ben 1 haftada 5 kilo verdim şimdi 12+3 olduk 2 kilo geri almışım ama bulantılarda hiç azalma yok prilam olmasa ölmüşüm 😂
Busbusu Barsersas bn 10. Haftaya kadar hi. Serumluk olmadım hastanelik olmadım yani acaba bundan sonrada olmammi tehlikeli dönemleri atlattimmi dersn
Fotti @Barsersas günde iki kere prilam alıyordum ve Çin yağı dudak üstüne sürüyordum, çok çok iyi geliyordu😊