Elayfers Pemberuya çok üzüldüm hayırlısı ile sağlıklı bi gebeliğiniz olsun istediğiniz zamanda inşallah 🙏🏻 İdrar enfeksiyonu illet bişeymiş dikkat etsen de gelip seni buluyor 😭
Sevess Elayfers bende çok yaşadım antibiyotik geçirmiyor vajinal yoldan alınan bir fitil var doktor onu verdi içinde sadece 2 tane var zaten 3 gün arayla kullandım çok şükür kurtuldum doktoruna sor istersen fitil en etkilisi
Benherseydenoncebiranneyim Elayfers günlük ped kullanıyor musunuz? Benim de bir türlü geçmiyordu antibiyotik de kullandım. En son günlük ped kullanmayı bıraktığımda düzeldi. Sürekli çamaşır değiştiriyorum hiç nemli bırakmıyorum
Asligibi Benherseydenoncebiranneyim evet bu kesinlikle doğru bende günlük ped kullanırken oldu günlük pedi bıraktım çok bol olmasada su içtim çamaşırımı her gün değiştim her tuvalet sonrası bol bol su tutup taharetlenip kuruladım. Bide gratisten doğAl içerikli bi intim jel aldım genital bölge için özel şampuan gibi bişiy 1 hafta hergün duşta onunla temizledim her duş sonrası hala yapmaya devam ediyorum geçti elhamdullilah
Elayfers Benherseydenoncebiranneyim evet günlük ped kullanıyordum yeni bıraktım çok fazla akıntım olduğu için dışarı çıkarken mecbur kalıyordum :(
Ayseaysa Elayfers bende uğraşıyorum doktorum tek içimlik tozlardan yazmıştı fayda etmedi 25 haftalık hamileyim hala devam ediyo bebeğime zarar verir diye korkuyorum 😏
Elayfers Ayseaysa bana da ilk suda eritilenden verdi fayda etmeyince antibiyotiğe döndük sizde ihmal etmeyin doktor kontrolünde olun bebişe zarar gelmesin ben de çok korkuyorum 😢
Benherseydenoncebiranneyim Asligibi genital bölge için herhangi bir temizleyici de kullanmayın diyorlar. Duş jeli bile önerilmiyor. Kendi kendini temizleyen bir bölge olduğu için sadece su ile temizlenmesi gerek. Bence onu da kullanmayın
Hamisbirhemsire Elayfers ay ben de çok çektim iki kutu antibiyotik üstüne serumlar geçmedi bir türlü hep kalacak sandım günde beş litre su içtim wcden çıkamıyordum ama geçti şükür artık sudan tiksinmistim yani ve hergun iki kez külot değişimi pijama altı değişmi yaptım
Leyla001 Elayfers gebelikte sanırım vajina daha açık oluyor mikroba normalde bnde enfeksiyon mantar nedir bilmem ilk hamileliğim dede ikincide de enfeksiyon mantar beni benden etti
Nesrintas22 Elayfers canım hamile değilsen maydanoz veya soğan kaynat suyunu iç çok etkili Bende yaptım ama bak hamileysen düşük yaptırıyor içme sakın bebiş varsa da sıcak iç çamaşırı giy afedersiniz kızlar bı bezi ısıt ısıt kullan o da etkili gecen gebelikte yapıyordum çok iyi geliyordu
Miray31 Elayfers biraz bekle asiti gitsin bardakta ben soda ayran içerek azalttım bende çok vardı enfeksiyon doktor ilaçta vermedi birde sadece soda iceceksnz soda mineral var
gozde71 Beyzaakyolll Merhaba doktorum bana da onerdı 2*1demıssınız ama kutuda 1 tane alınmalıdır yazıyor
Denizovski Elayfers En az 3 litre su, korumasız ilişkiye girmeyin, her gün bir kaç kez iç çamaşırınızı değiştirin mümkünse ütüleyip giyip, elma sirkesi ve suyu karıştırın her tuvaletten sonra temizliği onla yapın ben öyle kurtuldum.