atak13 Adet kanaması gibi akıntı ama tuvalette ıkınınca ciğer gibi dökülen akıntı da oluyor normal midir bu durum
Seyo64 atak13 sezeryandan 10 gün sonra benimde öyle olmuştu canim her yeri bitirmiştim cocuk bezi kullandım sonra kesildi az az geldi şuan 40 im çıktı ama geliyor gene pıhtılaşma şeklinde ama çok fazla değil peçeteye silince geliyor
bahar_ayax atak13 merhaba bişey soracam sezeryan oldunuz sizin de dikişlerinizin heön ustu karnınız yani şişmiş mi bnm 2 gundur oyle sebebini bilemedim
Seyo64 atak13 normal canim benimde olmuştu ama uzun sürerse bi git genede doktora benim 3 gün falan sürdü
Fadmet atak13 ben de baya baya büyük parçalar geldi. Doktor gayet normal dedi rahmimde çabucak toparlanıp temizlenmişti şükür. Yanı bence parça gelmesi içerdeki parçalar temizleniyor demek. Ama tabii çok rahatsız ederse doktora görünmekte fayda var
bahar_ayax atak13 bnm de hemen ustu şişmiş doktorumla az once konuştum oyle olması normal miş 2 gun boyunca sargı bezi kullanmamı önerdi yada kontrolde bakacagını
Aybarsss0606 Benim de öyle oldu ilk 20 gün vs öyle devam etti o pıhtılı gelmesinden çektiğim ağrı çok kötüydü benim 🤦🏻♀️