Ayshe0108 Test için erken mi acaba üç tane test yaptım üçündede negatif gördüm sadece kasık ağrım ve beyaz akıntım var sizce napmalıyım bayanlar
Ay-mom Ayshe0108 benimde bat aynı tarihler beyaz akıntı oldu bendede erken test yaptım adetime 10 gün var çok çok silik çıktı zor görünüyor ama günümü bekleyeceğim 🌸
Sudesu_1 Ayshe0108 benimde 8 Temmuz bat daha hiç test yapmadım kendimi zor tutuyorum ama çok erken daha . Belirtilerin var mı canım benım adet sancısı gibi sancı var ve bacaklarıma belime vuruyor ağrısı
Ayshe0108 Bende mi ereke test yapsam acaba biledim bi yandanda beklemek daha sağlıklı diye düşünüyorum psikolojik açıdan inşallah iyi haberlerle gelebiliz tekrardan🙏♥️
Ayshe0108 Sudesu_1 kasık ağrım ve akıntım var arada birde belim acıyor okadar başkada bi belirtim yok bu belirtiler yeterli mi bilmiyorum
Ay-mom Ayshe0108 aynen galiba en sağlıklısı beklemek rabbim nasip etsin inşallah ama belirtilerimiz benziyor
Sudesu_1 Ay-mom normalde oluyor muydu adetin sancılı benım sancılı ama adetten 4 5 gün önce başlar bu sefer yumurtlama ağrısı çektim sonra hiç geçmedi bu ağrılar adet ağrısına normlde daha var yani
Ay-mom Sudesu_1 adet ağrım çok olur ama bacağıma vurur yürütmez böyle çok belime vurmazdı 2-3 gün önceden başlardı
Ayshe0108 Sudesu_1 benimde adetimden bi iki gün önce sancım olurdu birazda şişliğim anlardım adet olacağımı ama şimdi bu ay hep sancılı geçince ister istemez hevesleniyor insan
Sudesu_1 Ay-mom demkki hepimizin çok erken başladı ağrılar sancılar birşeyler yolunda gitmiyor demkki sonucu gebelik olsun bari 😉
Sudesu_1 Ayshe0108 evet ya bende aynı durumdayım şuan bütün ay sancılı resmen boşuna çekmiyoruzdur dimi 🤣
Sudesu_1 Benim bundan 2-3 ay önce aynı belirtiler vardı hatta adete 3 4 gün kala kahverengi lekelenmem bile oldu aynı böyle bütün ay ağrı sancı çektim ama adet oldum
Sudesu_1 mrvsrcn testlerden pek anlamıyom valla sanki hayal mayel çizgi var öyle de geçerli sayılıyor diye bilıyorum kuruma çizgisi nasıl oluyor peki ?
mrvsrcn Sudesu_1 test sonucunun 30 dk dan sonra çizgiler geçersiz oluyor. benim bu ilk 5 dk içinde çıktı