Derya-mihra Bebeğim 29+4 haftalık bugün hastaneye gittik kilosu 1400 dedi . Haftasına göre azmış vitamin falan verdi gerçekten çok mu az kilosu çok üzülüyorum ikinci bebeğim ona yetemedim 🥺😔
Efemom2 Derya-mihra 29+4de bizimde 1430du doktorumz iyi oldugunu söyledi burdakilere bakarak kilosu banada az geldi ama doktorum gayet iyi olduğunu söyledi her bebekte bir olmuyor canınızı sıkmayın
Gorkeminannesi Derya-mihra yoo hic de az değil 30da 1300dü benim az falan demedi doktorum tombik olmasına gerek yok saglikla buyusunler yeter🥰
Meleq Derya-mihra gayet iyi canım kilosu bizim 32 hafta 1100 gr dı doktor buna bile endişe etme dedi ama ben biraz taktım kafaya her gün ev yoğurdu muz kaşar süt ceviz tükettim en son 34 hafta 2400 gr olmuştu miniğim
Ormanmeyveli Derya-mihra Ay bu doktorlar ne istiyorlar ben anlamadım kilosu gayet iyi 3 kilo olmasını mı istiyorlar daha 10 haftanız var gayet 3 kiloyu geçer bebek
Ormanmeyveli Efemom2 Burdakilerin güvenme bacım 24. Hafta 2 kilo bebeğim diyeni bile gördüm burda haftasıyla uyumlu hiç bebek yok hepsi 2 3 hafta ileri maşallah nasıl oluyorsa
Efemom2 Meleq ay maşallah ne güzel kilo almış bende kabak çekirdegi yiyorm faydası varmış biZede faydası olur inşallah 🙏
Derya-mihra Meleq oy maşallah kuzuya. Bende taktım kafaya bunları fa tüketeyim inşallah sağlıkla doğar bebeklerimiz
Adamasali_12 Derya-mihra Benimde o haftalar da aynı kilodaydi gayet haftası ile uyumlu dedi doktorumuz normaldi kilosu
Ormanmeyveli Efemom2 Ben aklıma takılırsa direkt netten bakıyorum orda tablolar bar buradakilerle karşılaştırma😂
Efemom2 Derya-mihra bakmayın valla insan bi düşşnüyo takılıyo yani sag saglim dogsun inşallah bebişlerimiz 🙏🙏🥰
Meleq Derya-mihra inşallah canım şifa olsun ikinize de ama stres yapma nolur en yfak ruh halimizden etkileniyolar
Efemom2 Ormanmeyveli zaten gün gün açıklamada bile kilolara uyuyo ama burda okuduklsrımız kafamızı karıştırıyo kilo postlarına gitmiyorm fazla artk 😂
Kcktrkul Derya-mihra buradan formları okuyunca strese giriyorum maşallah çok güzel kilolar yazıyorlar biz hep onlara göre düşüğüz ama doktorum gayet iyi diyor