Minikoanne Sevess nasıl vermedi ya bem 31 haftlık hamileyim folik asit bitti bna vitamin verdi. Sana neden vermedi sormadın mı
demincek Sevess 31haftalık hamileyim öğrendiğimden beri decavit kan ilacı D vitamini ve magnezyum kullanıyorum sor Bi doktoruna bence
nurnur13 Sevess d vitamini, multivitamin (mom vital), demir, magnezyum da var ama ağrım oldukça kullanıyorum onu
Sehergok Sevess 34. Haftadayim 20.haftadan itibaren vitamin olarak decavit , magnezyum,ferrum kullanıyorum.
Umran__37 Sevess folik asit Demir D vitamini Magnezyum Ayrica nasil vermez bazi vitaminleri saglik ocaklarida veriyor
Tueaksy Bende 12. Haftaya kadar folik asit kullandım şuan 32+5 iz d vitamini ve OMEGA 3 kullanıyorum bide demir ama demiri bu ara içemiyorum niyeyse elim gitmiyo hiç 🙂
Dygsnkgl Sevess vermesi gerekir elbetteki 21 haftalığım demir vitamini,magnezyum,multivitamin ve omega 3 balık yağı kullanıyorum ilk üç ay malum folikasit zorunlu farklı bi doktora göründünüzmü
Sofistikee Sevess değerleriniz nasıl? Bebek çektiği için illaki azaliyordur. Eczaneden ücretli bı OMEGA alın. Kanınız iyi diye yazmamış olabilir ama sonuçta doğumda kanama olacak. Demir hapı da yazdırın. Ve aile hekimliği mutlaka d vitamini de kullanın diye söylüyor. Aile hekimliğine bildirdiniz mı hamile olduğunuzu. Magnezyum kramp ağrı v.s yoksa vermiyorlar.
Misssitare Sevess Ocean mummy D3 K12 vitaminleri Demir ilacı Arada magnezyum Sabah akşam progestan içiyorum(kasılmam olduğu için)