Laylaycizi_96 AylinYasinYagi özele gidiyorum ikinci normal dogum bekliyorum yarın 39 haftalık olacagım henüz c da tı muanesi de olmadım
Annehayalim 37 de ayın 5 inde olacağım şahsen benim dr böyle dedi bence normal doğum isteyen için şart
2kizanasi 38den sonra yapılabilir, doğuma müsaitmisiniz diye bakılıyor sadece özellerde yapılıyor, devlette doğuma gidene kadar öyle bişey istenmiyor
Ormanmeyveli 2kizanasi ayy bana yapıldı bugün ama 29. Haftadayım acile kanama ağrı kasılma şikayetiyle gittim açılmadan şüphelendiler yaptılar rahim kapalı dedi yani acil durumlarda da yapılıyor
Ormanmeyveli 2kizanasi Ayy teşekkür ederim çok şükür iyiyim. Serviks rahim uzunluğum birden düşmüş 40 mm di 25 mm e düşmüş ondan dolayıymış şikayetlerim istirahat ve fitil verdi
AylinYasinYagi Şuan 37+4 deyim hiç öyle bir şey demedi ama duydum bi Kaç kişiden 37 den sonra yapılıyor diye bilgi alayım sizden dedim
Annehayalim Normal doğuma uygunluğun varmı yokmu ona bakicaz karar vericez doğum şekline dedi benim arkadaşım çatısının dar olduğunu öğrendi hatta o hafta sezeryan günü verdiler sezeryan oldu direk mesela
Pelinakcn AylinYasinYagi normal doğum istiyorsanız mecbur diye biliyorum çünkü çatı darlığı normal doğumu etkiliyor
Simgebato AylinYasinYagi bugün doktorum bana 37. Haftada çatı muayenesi yapacağız ve doğum şeklinde birlikte karar vereceğiz dedi