gokce66 Kızlar ben 11+1 haftalık hamileyim , bugün kaplıcaya gittim ama ortam sıcak olsa da soguk suyla dus alip termal havuza da sadece ayaklarımı soktum ama Google dan o kadar çarpıcı yorumlarla karşılaştım ki😞 Termale kaplıcaya giden oldu mu hamileyken?
yigitinannesiiiii gokce66 canım bulunduğun ortam hamam kadar sıcak değilse korkmanı gerektircek bi durum yok bence bide girmemişsin sadece ayaklarını sokmuşsun ki hamam sauna tarzı yerlerin gebelikte sıkıntılı olmasının nedeni sıcağın doğumu tetiklemesi şuan bi sıkıntın varmı kanama vs kafana çok takılıyorsa bi doktora görün istersen😉
Derya gokce66 aşırı sıcağa maruz kalmadıkça sorun yok hamam sauna gibi yerler için geçerli ağrınız sancınız yoksa endişe etmeyin🌸
gokce66 yigitinannesiiiii Allah razı olsun valla içime su serptin 😊 Soba yanan oda kadar sıcaktı terletecek kadar değildi ama bi baktım Google a çocuğun felçli olmasına kadar yorum yapmışlar. Bu arada agri sizi akıntı kanamam ve hiç bişe olmadı
yigitinannesiiiii gokce66 kuzum belki sıcak suya girsen uzun süre kalsan etkilerdi ama dediğin gibiyse zannetmiyorum aklına takıp strese sokma kendini iyi düşün iyi olsun 🥰
2kizanasi Daha yeni hamileyken ve haberim yokken bir kaç gün kaplıca otelde kaldım thermal su, havuz hamam jakuzi hepsini de kullandım 5 6 haftalıkken falan
2kizanasi gokce66 ilk kızımdaydı şuan kızım 2 yaşında :) sıkıntı olmadı otel dönüşü öğrendim gebeliğimi gayette güzel geçti
yigitinannesiiiii gokce66 rica ederm Canım benim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah Rabbim sağ salim kavuşursun bebişine😘
Vera09 Duşta bile on dkdan fazla durmayın diyorlar sıcak suyun anormaliye yol açtığı söyleniuor keşke girmeden önce yazsaydınız🤔ama bişey olmaz büyük ihtimalle
A_syma gokce66 Bende gidecektim. Annem havuzuna girme, hamaminda yikan cok durmadan cik demisti. Oda havuzu kullaniliyor mikrop kaparsin , sicakta iyi gelmez yeni gebelige diyeydi. Geri gidemedik. Ayaklarinizi girdirmissiniz birsey olmaz.