Busocanehh Kızlar 2 gun once sezeryan dogum yaptım dune kadar bebegm ıyıydı bu sabah aldılar enfksyon kapmıs Anne karnında kaka yaptıgı ıcın degerlerı yuksek degıl ama cok kotu yum sutum de yok napcam bılmıyorum cok caresız hıssedıyorum kac gun kalır cok ozledım smdı den
tugba-polat Busocanehh üzülme sakın sinir stres yapma inan sütü çok etkiliyor bebeğin gelince onu güzel karşılamak için bol bol yemek Yemene bak sıcak sıcak şeyler bol bol su iç meyve suyu iç emin ol almaları daha iyi olmuş hemencecik toparlar kendini ve sağ salim kucağına gelir yeniden bu dönemde sen bol bol suyunu iç yemeğini ye ve bebeğin yok diye boş bırakma kendini emzirir gibi iki saatte bir sağ bol bol sağ ki beynine süt uyarısı gitsin sağdıklarını süt sağma poşetine koyup buzluğa kaldır bebeğin gelince verirsin
Hamisbirhemsire Busocanehh genelde antibiyotik tedavisi yedi gün olarak tamamlanıyor bazen on güne uzuyor sen üzülme sakın bir surj bebek taburcu ettik yenidoğandan enfeksiyondan gelen
Balahatunn Busocanehh benim bebegim de enfeksiyon kapmisti dogumdan 4-5 saat sonra filan kuvoze almislardi. Antibiyotik basladilar. O antibiyotik bitene kadar bekletiyorlar. Insallah cabucak iyilesir bebeginiz. Emzirmeye gidiyor musunuz
Pcoslubiranne Busocanehh enfeksiyon tedavisi 5 gun suruyor.antibiyotik verdikleri icin bir gun verip bie gun vermiyorlar.Benim oglum 8 gun kalmisti dogar dogmaz girmisti solunum sikintisi da vardi.
2kizanasi Üzülmemeye çalışın ki sütünüz etkilenmesin sağım, sıcak kompres, bol su, hoşaf kuru meyvelerle destekleyin sütünüz insin bebeğinizi besleyin. Enfeksiyon çabuk anlatıyor bebekler, sandığımızdan da güçlüler merak etmeyin
Busocanehh Allah razi olsun cnm ınsllah ama ıste kac gun surer bu benı delı edıyor yıyp ıcıyorum sutum ıcın degerlerı yuksek degıl zten
Mervee3831 Busocanehh canım rezene çayı ve malt içeçeği iç bide bol su onun dıışında baska bişeyın bi faydası olmuo göğüslerini ılık suylada masaj yapabılırsın oda süt kanallarını açıyor
Balahatunn Busocanehh bizim ilk kullandiklari antibiyotik ise yaramadi. 4. Gun odaya cikaracaklardi. Ama antibiyotik ise yaramayinca yeni bir antibiyotige basladilar. Toplamda 11 gun kaldikdiye hatirliyorum. Oglum simdi 7 yasinda
Bellisima21 Pcoslubiranne merb bnim solunum sıkıntısı bide enfeksiyon var yeni doğan bbgmde yoğun bkmda geceemi
Mervee3831 Busocanehh gecmiş olsun canım bende 2 sene önce kızımı normal doğum yaptım asırı kusması vardı aldılar tahlıl yaptılar idrar yolu enfeksiyonu ve kanında mikrop vardı galiba sıvı yutmus dogum anında 1 hafta yoğun bakımda kaldı
Laylaycizi_96 Busocanehh bir hafta sürüyor tedavisi ama cabuk atlatıyor üzülme lütfen sütün gelmesi için dus al sıcak havlu bas gögüslerine umarım hemen gelir gönderirsin bebegine
Elfs Laylaycizi_96 merhaba sizi bir gönderide kaydetmiştim göğüs ucu yarasıyla ilgili. Bu Karabaş otunu ne kadar koyayım kaç defa pansuman yapınca size iyi geldi süreci anlatır mısınız?
Laylaycizi_96 Elfs yarım bardak su 6 7 tane at 5 dakika kaynat ılıyınca pansuman yap her emzirme den sonra. mucize gibi bisey hemen iyileştiriyor günde 5 6 defa pansuman yap daha cabuk geçirir
Deletedmom_10 Busocanehh 7 ilaçla 10 gün kalır stres olmayın süt sağın pozitif düşünün.. belki bir kaç güne solunum sıkıntısı yoksa emzirmeye de alırlar sizi rahatlarsınız