Tahaninannesiii Hanimlar selam, ilk gebeligim ve bebek kanala dogru inmeye başlamış ama doktorumuz henuz cati muayenesi yapmadi. Sizce doğum ne zaman olur yakin midir? Siz böyle bir durum yasadiniz mi?
talerey1 Tahaninannesiii 30. Haftada kanala doğru duruyordu doğum pozisyonu 35. Hafta olduk bol yatmalı dinlenmeli bekliyoruz biraz daha şimdi sancılarım daha sık ağrılarım başladı 5 haftadır doğum pozisyonunda duruyor
esrasaluvan Tahaninannesiii bende merak ettim 38+3 olduk geçen hafta kontrolde doktor bebeğin kafası kanala girmiş istedigimiz gibi duruyor 1 hafta 10 güne doğum bekliyoruz dedi. Beklemedeyiz🥰
Tahaninannesiii Bas asagi dönmüştü zaten, doğum kanali diyorlar o kisma dogru da hafif hafif inmis. 37+6yiz su an gece 38+0 olacagiz insallah. Bir suredir kasik bolgemde agri vardi kemiklerim de falan.. bugun doktor kanala dogru hafiften inmiş dedi 😄🙈
Pelocan Tahaninannesiii Aynı gündeyiz. Benimki de kanala girmiş. Cuma sezeryan mı olsam kendi gelmesini mi beklesem diye düşünmekteyim🙈 karnım düştü hfif aşağıya tüm baskı aşağıda. Kanala indiğini hissetim ben 2gün oldu.
2koftemom Tahaninannesiii karnında düşmüştür ozaman ama sen nişan yada suyu bekle sancı v.s bir dorunyoksa gününü beklersn bnce 😊
Tahaninannesiii talerey1 bizim dogum pozisyonunu 34de almisti, simdi 37+6yiz kanala daha yeni inmeye baslamis.. en fazla 2 haftan var dedi doktor ama tecrubeliler var mi diye merak edip postu actim.. rabbim size de hepimize de kolay saglikli dogum nasip etsin
Ozel070419 Tahaninannesiii hiç korkma canısı aklına geldikçe ayetel kürsi oku sancı gelincede minik baskılar ve ani gelen sert kıramplar gibi bebişimiz doğuma hazırlıyor kendini akıllı ballar vesselam sağlıkla gelsinler inşallah stres yapmamaya çalış canım bebişte strese girmesin son anlarında 😍😍😍
Tahaninannesiii Ozel070419 yalanci sancilar bende biraz erken basladi sanirim ramazanin son haftasindan beri agrilarim oluyordu ama bu kasiklarda ki agrilar daha yeni basladi pazar günününden beri sık sık agri giriyor
Tahaninannesiii Ozel070419 cok sukur korkum yok hic sadece heyecan cok enerji cok hoplayip ziplayasim geliyor doktor kanala inmeye başlamış deyince gaza geldim 😂 aminn
Tahaninannesiii Pelocan bende daha dun ananeme soruyordum dedim ki anane gobegim mi dustu sence yukaridan bakinca gobek deligimi pek goremiyorum dedim güldü fark etmem ki kizim dedi, bugun de doktor tam anlamiyla kanala girmis demese de kanala inmeye başlamış en fazla 2 haftan var dedi. Cok heyecanli bir sekilde bekliyorum 😄
Tahaninannesiii 2koftemom doktorumuz nisana takilma ama suyun gelirse ya da sancilarin 6 7dkya düşerse gel dedi, bekliyorum 😊
Tahaninannesiii Pelocan normal olacak inşallah o yolda gidiyoruz 😊 bana da cok geliyor. Bugun hastaneden cikinca o heyecanla donemedim eve annemlere gittim sonra da yuruyus falan yaptim enerjim de arti heyecan basinca o kadar beklemeyelim istiyorum 😂🙈
2koftemom Tahaninannesiii aynen nişandan bişey olmuuor ama doğumun yaklaştogına işaret edıyor o bakımdan hazırlıklı olırsun sancı gelse zaten yerınde duramazson koşarak gidersin hastaneye😅😅
Tahaninannesiii 2koftemom ay herhalde sanirim 😄 dogum hikayeleri okuyorum tabi pozitif olanları kendimi hazirliyorum 🤭😅