Gizemturan Esradml amin inşallah hepimizinkini zor bir durum gerçekten ama sende üzülmeki sütüne geçmesin üzüntün 🙏🏻
sserce Esradml Allahım safî ismi hürmetine şifalar versin insallah tez vakitte yavruna kavuşursun insallah 🤲🏻
LinaDuru Esradml Canım geçmiş olsun. Anlıyorum şu an aklın karışık çok üzgünsün ama bebeğin için moralli ve güçlü olmak için dua et. çok yakın arkadaşımın da bebeği aynı sebepten 14 gün yattı küvezde. O sürede dokunmasına bile izin vermediler. Her görüşe gittiğinde kötü dediler. Ama bebek onlar hemen toparlıyorlar. 15 gün oldu evinde şu an gayet iyi durumu da. İnşallah birkaç gün sonra senin de güzel haberlerini alırız. 🙏🏻
Esradml LinaDuru İnşallah canım 🙏🏻 ben dokunuyorum kucağıma alıyorum .. İnşallah biran önce evine gelir, beşiğinde uyur miniğim ♥️
Buenno Esradml bebekler anne karnindayken su cigerlerine doluyor herbebekte boyle anne karninda solunum yapiyor bebek o siviyla... fakat sonra dogum esnasinda atiyorlar normal dogumda ozellikle rahimden kanaldan gecerken bebek siviyi atmis oluyor...ama sezaryanda bazi bebekler genelde bu iri tabir edilen bebekler ne yazik ki atamiyor... ortama 2-3 hafta suruyor iyilesme suresi...bize %90 yasamaz demisti dr cok sukur rabbim bize bagisladi...sizde sakin endiselenmeyin stres olmayin sutunuzu stoklayin... kuvozun basinda aglamayin ona evini anlatin onu beklediginizi...tez zamanda kavusmaniz dilegiyle...🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Esradml Buenno Bizede doktor %80 yaşamaz demişti Rabbim’e şükürler olsun durumu iyi , kızımı kucağıma alınca konuşuyorum moralimi yüksek tutuyorum hissedermiş bebekler, zor bi durum ama sabır lazım 🙏🏻
Minikpanda Esradml Rabbim safi ismiyle şifa versin çok üZuldum minicik bedene ne çokta buyuk görev verilmiş rabbim şifasini versin biran önce evinize gidin evini kusuk yapsin bebegin inşallah aminnnnnnnn
Esradml Minikpanda Amin canım , Rabbim tüm hastalara şifa versin , inşallah yavrumda iyi olup evine gelir 🙏🏻
Bilge35 Esradml Amiiiin canım. ALLAHIM tez zamanda seninde kucağını doldursun evladınla. Sağlıkla kavuş insallah cnm. Allahım sınamasın bu yolda
deleytedmom257 Esradml rabbim sağlıklı günlerde büyütmeyi nasip etsin. Benimde kardeşimin bebeği küvezde çarşamba günü doğduğundan beri.suyu az olduğu halde doğum esnasında ciğerlerine su kaçtığı için oksijensiz kalmış nolur yiğenime de dua edin sağlıkla gelsin evine.bende 34 haftalık hamileyim bebeğin etkilenmesin diye ağlamamaya çalışıyorum ama inanın çok üzülüyorum.