annecik12 Almayacaktım ama sütümün gelmeme olasılığını düşünerek bana masaj etkisi yaran yavaş bi şekilde bebek emme şekline benzerliğiyle önerdiğiniz bir göğüs pompası var mı
TeoMom annecik12 Ben de usul usul yanaştım bekliyorum inşallah philips aventten başka bir model söylerler😅
Yesim annecik12 valla ben ebebeğin kendi markası olan baby plus elektrikli tek pompa aldım ve çok memnun kaldım. 1 yıl sorunsuz kullandım tavsiye ederim 💜🙏🏻
Ozge annecik12 ben kiwi aldım. Masaj özelliği de var. Daha kullanmadım ama denenebilir. Fiyatı da diğer markalara göre uygun. 🌸
EdSusam Senazeynep34 2. El alınca biberonu falan nasıl yaptınız bende dolaptan bakıyorum ama bilemedim
Mirac_Beram34 Medikalden aldılar, doğumdan sonra hastanede acil lazım oldu. Elektrikli göğüs pompası mesilife. Hayatımı kurtardı diyebilirim. İyiki göğüs pompasını icat etmişler bebeğime ordan süt sağıp vermek zorunda kaldım çok işime yaradı.
Senazeynep34 EdSusam emzik başlıklarını attım. Geri kalan her şeyi tencerede kaynattim karbonotli su ile. Sonra fairy ile yıkadım bı daha 😊 ama ben antikolik biberon almıştım yani onlar bende yedek gibi olacak 😊
Senazeynep34 EdSusam Birde bu tarz aletleri hastanede bile kiraliyorlar temizliğini tam bilemiyorsunuz bile. O yüzden alıp evde vakit varken temizlemek daha iyi 😊