AylinYasinYagi Kamumu o kadar çok yedim ki muzu artık gerçekten midem kaldırmıyor vallahi Allah kolaylık versin hepimize
MDeniz42 AylinYasinYagi canım genetiğin üstüne geçmezsin. Bebeğin sağlıklı ise çokta kilosunu kafana takma ne yersen ye genetikle belirlenen boyun ve kilonun üstüne çıkamıyorsun sağlıklı beslen yeter
star3star AylinYasinYagi gayet normal kilosu maşallahı var🧿kilolu bebek sağlıklı bebek anlamına gelmiyor oyuzden takılmayın kilo konusuna
Annecikk34 AylinYasinYagi kilosu gayet iyi maşallah , bence stres yapmayın doğana kadar alır daha. Ayrıca sağlığı yerindeyse kiloya takılmayın.
Annecikk34 Aysekalkan genetik evet bebek kime çekerse öyle yapısı oluyor. Ben minyonum bebeğimde minyon olacak doktor öyle dedi. Babası kilolu yapılı bizim kız minyon anası kılıklı olacak 😂bütün kilolar bana geliyor ne yiyorsam kız almıyor bünyesi öyle
onlftma Benim bebeğimde bel çevresi ince kalmış 34. Haftada.Şu an 35 hafta 4 günlüğüz yarın kontrolüm var doktor 2350 gram olması lazım dedi.İnşallah olmuştur dediğiniz herşeyş bende çokça tükettim.
AylinYasinYagi Hepimizin evlatlarını sağlıkla Allah bize bağışlasın inşallah sağlıklı sıhhatli 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼