Jalecikk Yardımcı olurmusunuz 25+4 günlük hamileyim doktora gittim 780 gr dedi bebegime sizce kilosu normal mi iyimi düşük mü bilgisi olan bana yardımcı olabilir misiniz
smallbaby Jalecikk maşallah çok iyi kaygılanmama gerek yok bundan sonra hızlı kilo alımları başlayacak bebişinin ona hazırla kendini almamış falan diye üzülme içine sağmayacak yaknda 🤗🤗🥰
tatliiannnee Jalecikk gayet ıyı 26 haftalık gıttıgım de bana 850 gr dedım 28+5de gittiğimde 1250 dedi
Leylasima Jalecikk bizde o laftalarda o gramdaydi bebişim geçen hafta 30 olduk kontrolümüz vardı 1500 olmusuz doktor normal dedi ama biz anneler hep acaba var içimizde ah annelik ah
Boniboncuk Jalecikk doktorunuz iyi demiş ona ragmen niye tedirgin oluyorsunuz. Burdakıler kötü dese ya da iyi dese o daha mı rahatlatacak sizi. Doktorunuza güvenin😇
tazeanneveminigi Biz bugün 16 haftalik olduk 3 gün önce gittiğimizde 139 gramlık. Doktorumuz iyi dedi. Doktorunuz bir sıkıntı olsaydı söyleydi bence içinizi ferah tutun 😊
Jalecikk Boniboncuk yinede endişe eetim çünki 1 ayda 4 kilo verdim 15 günde 1 kilo 5 kiloverdim tonsiyonum düzensiz çok düşük bebegime zarar verir diye düşünerek endişelendim
TeoMom Melek1dzr Ben de 15+3 canım 140 gramız ama benim önceden de göbeğim olduğu için ve çok şişkinliğim var o yüzden karnım biraz çıktı
Osman123 32 haftalık gittim 1800 dedi 34 haftalık gittim 2565 dedi çok hızlı kilo alımları başladı 35 oldum 37 de gidicem bakalım doğum kilosuna ulaşmışmı 38+5 te doğum yapıcam Allah’ın izniyle
Osman123 Rabia9522 beslenme okadar sok beslenmiyorum canımın istediğini bile zor yiyorum 15 aylık bir oğlum var bu hamileliğimi hiç anlamadım o yüzden bir tavsiye veremiycem 🥺