Dolunaybelinay heyecanliana93 çok çok gerekli değil alsında örf adetler de var. Yaptırmaya verecek tim çok pahalı soyle diler hazır alcam
Melos90 heyecanliana93 annem iki çocuğuna da sarı tülbent örtmüş ve sarılık olmamamıisiz batıl tabi ama belki bende denerm
Afra_123 Melos90 doktorlar sarı ortmeyin satılık olsa bile esarbin renginden göz yanılması olur teşhis edilemeyebiliur diyorlar
Ormanmeyveli heyecanliana93 Doktorum öyle şeyler hastaneye bile getirmeyin dedi bir kaç bebek boğulma tehlikesi geçirmiş. dDikkatli olursanız olabilir ama ben düşünmüyorum
MerveKozann Ne amaçla örttüğünüze bağlı. Sarı ört sarılık olmasın mantığı varsa aşırı saçma doğruluk payı yok. Hatta ebeler aksine sarı rengin sarılığı arttırdığını söylemişti
Elibo heyecanliana93 her gelen yuzune bakkmasın dıe örtulebilir ama beyaz örtuden yanayım Peygamber efendımızde sarı örtuyu alıp beyaz örtunmesini söylemiştir eşine böyle bır kıssa var
Deletedmom52620 heyecanliana93 ince müslinler var onlardan örttüm birde biri çeyizinden hediye vermişti kız bebek için onu kullanmıştım örf ve adet diye sarı tülbent örttüler sarılık olmasın diye ama sarılık haricinde herşeye yaradı 😂
AselLinaMom heyecanliana93 annem sağolsun bir tane sarı tülbent yapıyor onu örtücem zaten ince olduğu için hava geçiriyor bi sıkıntı olacağını sanmıyorum dikkatli de oluruz zaten
Afra_123 Melos90 ben müslin örtü aldım çok gerekirse onu orterim arabanın üzerine yada pirtbebeye. Ama içerdeyken bişey ortmeyi düşünmüyorum. Siz yine de bı doktorunuza danışın. Kafanız karışmasın ☺️