Liyababy Ben kanıtlanmış bir bilgi vermedim bunu yapın da demedim tutturmuşsunuz saçma sapan (hep aynı cümle ) ben post da açabilirdim bu konu hakkında emin ki çoğu kişide yazardı doğru veya yanlış bilemem fikir ediniyoruz kimisi kabul eder kimisi etmez ama üslup başka bu kadar uzatmaya gerek yok 🙋🏼♀️
Deletedmom7373700 Liyababy valla üslubum gayette normal. Sizin işinize gelmediyse orasını bilemem. Hep aynı şeyi diyoruz çünkü gerçekten saçma sapan bilgiler veriyorsunuz. Kaç kişinin cocuğu bu saçma sapan şeyler yüzünden hastanelik olmuş. Defalarca denk gelip okuduk burda. Bir zahmet kanıtlanmamış ve doğruluğundan emin olmadığınız gereksiz bilgileri sadece kendinize saklayın. Size iyi akşamlar saçma bilgileriniz size kalabilir 👌🏻
Deletedmom7373700 Liyababy hıhı aynen okuduğumu anlamam ben asla 😂 siz çok anlıyorsunuz. O yüzden böyle olmuşsunuz 🧿
Deletedmom727272 Liyababy eşeğin aklına su kaçırmak diye bir tabir vardır, dolaylı yoldan da olsa -duydum ama bilemem- demekte bir öneridir.. Bu da başka bir perspektiftir. İyi akşamlar.
Aysekalkan Liyababy ay Allah iyiliklerini versin 2013de doğum yaptım biraz sorunlu gebelik zehirlenmesi den belden uyumusmadi narkoz verdiler eh işte derken bı narkozda sonrası atılmaya calisiyom bide kadın yanımda bı arkadaş doğum yapmış bı kapıya bakıyor bı bebeğe bı çantaya tedirgin bı şekilde bı kapıya bı çantaya bı bebeğe dedim heral bu bebeği çalacak hırsız anne uyur bagiracam gücüm yok yarı bayginim zar zor sen ne yapıyor sun dedim senin bebek nerde ında verel.soda vercem hemşirelere deme görmesin der meğer kizmasinalr diye gizli gizli icircekmis icirdide bebek bir hafta bağırdı 😁😁😁yazık günah ya masumlara gaz masjlari en güzeli izleyin uygulayın nasıl da yamisillar rahatlayinca😇
Liyababy Aysekalkan yani bilemiyorum deneyip faydasını gören yada zararını gören varmı ben yazmaktaki amacım belki sodasını doğum çantasında hazır tutanlar var belki burdan okuyup vazgeçecek yapmış olanlar yapmasaydım diyecek bir yanlışı önlemiş olacağız burdan okuyup aman allahım sonra olay nerelere geldi
Deletedmom7373700 Liyababy cümleye bak 🥲 neyse saçma sapan işte muhabbet 😂 mantıklı olsa daha farklı bir diyalog olurdu.
minik_koala_ve_annesi Minnos2022 kiz ugrasma gaz icin satiliyor gaz kemeri diye icinde kiraz cekirdegi var firinda isitiyorsun bebegin karnina bagliyorsun patik seklinde vs olanida var
Liyababy Deletedmom727272 nerden biliyorsunuz burdan okuyup bir yanlışın önüne geçeceğiz belki fikir alış verişi sayesinde olaya bu şekilde bakın
Deletedmom7373700 Liyababy tamam da siz burda bunun yanlış olduğunu savunmadınız ki 🤷🏻♀️ Ortaya bir bomba attınız çekildiniz. Denildiği gibi insanın aklında bir acaba kalabilir. Eee bu acaba ile de Böyle bişeyi yapabilir. Sonra allah korusun başına bir iş gelse çocuğun forumda biri böyle yazmıştı diye size kötü konuşsa al sana vebal. Ne gerek var ? Direkt böyle de yapıyorlarmış gereksiz doğruluğu olmayan şeyler tarzı yazsanız zaten kimse sizi eleştirmeyecekti ki. En başta yaptığınız eylemle şimdi söyledikleriniz çelişiyor. Biz diyince de bize kızıyorsunuz. Kızmak yerine ya haklısın arkadaşım bak o aklıma gelmemişti. Dediğin doğru deseniz zaten olay çözüldü.
Deletedmom727272 Liyababy şuan postun fikir alışverişine değil, muhtemel çözüme ihtiyacı var.. maden suyu başka postun konusu olsun Tekrar iyi akşamlar🤞🏻
Liyababy Deletedmom7373700 işte doğru yanlışı tartışıyoruz Burda yapın diye bilgi vermedik son zamanlarda karşıma sürekli çıkan bir durumdan bahsettik amaç doğru yanlışı bulmak yargılamak değil
Mrv58 Minnos2022 ben patigini aldım kemerini almadım bizimki çok gazlı galiba o yüzden fayda etmedi birisi kullanıyordu o memnundu
Deletedmom7373700 Liyababy ay kim ne veriyorsa versin ya çocuğuna. İsterse doğar doğmaz kuru fasülye pilav yedirsin bana ne. Burda oturup daha fazla soda gaz sorununu tartışarak zaman kaybetmek istemiyorum cidden. Çünkü Anlaşamıyoruz olmuyor.
Deletedmom727272 Liyababy ilk yorumunuz benim için yeterliydi, sonrası çözümsüz istişarelerinizle dolu olduğundan okuma gereği duymadım açıkçası, hanımefendinin postunun kirlenmesine isterseniz artık izin vermeyelim ne dersiniz? Ben şahsen üzülürdüm.
Liyababy Deletedmom7373700 şimdi verenler olur kuru fasülye pilav maazallah insanların vebaline girmeyelim; lütfen 😉