Miniportakal Kızlar adetime 2 gün kaldı bu ay sadece çatlama gününü değerlendirdik bugün ovulasyon yaptım bu şekil çıktı https://resimyukle.io/r/HHSIZIJTFS
Melos90 Miniportakal diğeri çizginin aşırı koyu olması lazjm bunda yok maalesef ayrıca adet geçtikten sonra veriyor bu test hamileligi
zamaneannesi80 Miniportakal canım bu şekilde genelde hep çıkıyor zaten. Bildiğim ve duyduğum kadarıyla iki çizgide yumurtlamadaki kadar koyu olunca gebelik olabilme ihtimali oluyor
Miniportakal Melos90 bundan bi kaç ay öncede bu şekilde çıkmıştı ertesi güne test yapmıştım pozitif idi kan vermiştim pozitif di ama düşük oldu
Melos90 Miniportakal o kadar bilemem ben kendimden ve çevremden biliyorum adet geçince yaptım ve yaptık aşırı koyuydu
Miniportakal Melos90 benimde aklıma takılan geçen yaptım ikinci çizgi hiç yoktu bugün yaptım böyle çıktı hatta fotoğrafla atayım iki testinde
Fatma_s Benim 2 çizgiside kopkoyu çıkmıştı gebelikte 😊 Yumurtlama olmadığı günlerde silik çıkıyor zaten
Melos90 Miniportakal yok canım bence bunda gebelik ama adetin geçerse bir gün yine yap yani benim de arkadaşlarımda adeti geçince kopkoyu vermişti sonucu
DemirinAnnesiiii Miniportakal gebelik olunca her iki çizgide baya koyu çıkıyor cnm ovulasyon testinde ben öle öğrenmiştim gebeliğimi
Mubufe Bende ovulasyonla öğrenmiştim merakımdan yapmıştım ama iki çizgide baya baya koyuydu benim hatta diğeri daha da koyuydu öyle öğrenmiştim 30 haftalığım çok şükür 🙏🏻 Sizinde vardır umarım 🙏🏻