Mnvrrrrr vesilece keşke canım bacaklarım çok agriyo bide müşteri temsilcisiyim sürekli oturuyorum kalkınca mahvoluyorum doğru düzgün molam yok bebeğimi besleyemiyorum ondan izin verdikleri an çıkıcam en azından son aylar iyi beslenip dinlemek istiyorum
Deletedmom70006 vesilece çok tuhaf sanırım saglik bakanlığındaydin. Her hastanenin yönetimi farklı oluyor ama bu şekilde sıkıştırmamalari gerekiyor sen zaten gündüzcüsündür nöbet tutmuyorsundur. E gündüz çalışanlarına zaten resmi tatil. Anlamak çok zor idare kafasını.
vesilece Deletedmom70006 evet canım hastane yönetimi istiyor. Doktorumun bayramda nöbetçi olduğu bi gün ayarlicam artık 🤦🏻♀️
vesilece Mnvrrrrr çok haklısın canım çabucak geçer inşallah günlerin 🤲🏻🤲🏻 Bende zorlanıyorum aylardır yer değişikliği istedim yapmadılar o halde 32de çıkıyorum dedim
Mnvrrrrr vesilece valla öyle canım oturarak çalışmak kolay görünüyor ama inan şuan o bile çok zor kemik ağrıların oluyo oturulmuyor yatmak dinlenmek istiyosun
Aysegulsayhar vesilece bende şuan 25. Haftadayım bu izin konusu nasıl oluyor ya bilen açıklayabilir mi biraz 1 yılı doldurmak gerekiyor mj
vesilece Aysegulsayhar sorunu tam anlamadım canım istersen hamileyken işe başla 32.haftada izne çıkabilirsin
miroski_22 Aysegulsayhar canım son 1 sene içinde en az 90 gün primin olması gerekiyor ayriyetten 32. Haftadan önce işten ayrilmamis olmaman gerekiyor birde 32. Haftada da çıkışını vermemen gerekiyor doktordan 32. Haftada doğum izni için çalışamaz raporu alıyorsun 8 hafta doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra olacak şekilde
Ozlemermez vesilece bende bekliyorum 32 yi canım bayrama denk geliyor diye arefe gününden gel dedi doktorum bana yani 31+ 6 da sayılıyormuş gene 32 olarak dört gözle bekliyorum 🌸
Rodininannesi Ozlemermez merhaba, benim de 32+0 bayramın birinci gününe denk geliyor, arefe günü randevum var ,31+5 olacağımı, doktor 37 ye kadar çalışabilir raporu verir mi ??
Ozlemermez 533460 11 saat yeri geliyor 11 buçuk saat çalışıyorum bende Sürekli bi yoğunluk artık fiziksel geçtim ruhsal açıdan yıprandım o yüzden bi an önce 32 gelsin diye bekliyorum
533460 Ozlemermez en önemlisi kendi fiziksel ve ruhsal sagliginiz goturemiyorsaniz alın zaten, sağlıklı doğum sağlıklı anne sağlıklı bebek anne sağlıklı olmazsa gerisinin hiiic bir önemi yok
Menek16 vesilece 32 de rapor aldım 37ye kadar devam son 1 haftam kaldı ve gitgide gözümde büyüyor o 1 hafta dogum sonrası izni kullanmak için dayanmaya çalışıyorum 🥹
533460 vesilece söyle yapsan olmaz mi bayram haftası ise nöbete gitmeyeceksen 32yi çalışabilir alıp 33te gidip tekrar çalışamaz alsan 1 hafta boşa gitmemiş olur bebisin için o yüzden dusundum ama hastane yönetimi laf söz eder dersen o ayrı tabi kii
vesilece 533460 doktorum 15 temmuzda nöbetçiymiş canım doktorum az önce kesinleşti o gün verecek raporu 🤲🏻🤲🏻
Aysegulsayhar vesilece vesilece evet izne ayrılacam ama tekrar çalışamam çünkü bebeğime kendim bakacam annem uzakta
Semrauras vesilece benim 32. Haftam cok kötü zamana denk geldi maalesef. Yoksa 32.de hemen çıkardım. Temmuz 20sinde 32. Raporum başlıyordu ee dedim o kadar dayandım 2 hafta daha dayanayım sonraso bayram hem işyerinden bayram paraso alacam hem bayram tatilide iznimden gitmez diye . Ama o kadar zorlanıyorum son 4 günüm kaldı hafta sonlarını saymıyorum 🙃😅😅😅
vesilece Semrauras ben o hesap kitaplara hiç girmedim canım o kadar yoruldum ki hemen çıkıp gitmek istiyorum 🙈🙈🙈
Semrauras vesilece girmezsin çünkü kötü bir zamana denk gelmiyor senin güzel olmuş 😅😅 herkes çok yoruluyorrrrr maalesef