Gizem2121 gebelikte bende uyuz geçirdim cnm o pislik kaşınmayı bende iyi bilirim ne zor olduğunu bende çok çektim 2 aya kadar kasinmaktan uyuyamamaktan maffolmuştum agliyordum resmen helede geceleri daha çok azıyordu kaşıntı doktor o kokulu karışımdan vermiş anladigim kadariyla onu bende sürdüm cnm şimdi neler yaptiğimi söyle anlatim sana kisaca
O karışım kremini 3 gün banyo etmeden tüm vücuduna süreceksin günde 1 kez kiyafetler maffoluyor kötü kokuyor ama 3 gün boyunca ayni kiyafetleri giyeceksin degistirmek olmucak zorlu bir süreç ama mecbur 4. gün banyo etmiştim ben sonra o kiyafetleri bir posete katip 3 gün agzini kapatip beklettim sonra yüksek derecede beyaz sirkede üstüne dökerek yikadim güneste kuruttum bu karısımı 1 hafta sonra tekrarlıcaksın yine
Evini beyaz sirkeli suyla sil sürekli hatta bir fışfış şişe bul günde 1 kezde olsa evin heryerime sık sirkeli suyu yattigin yataga kadar
Hatta banyo ederken suyuna biraz sirke damlat öyle yıkan ama fazla degil 1 helke suya örnek veriyorum çay bardagi kadar sonra onunla üstüne dökün
Evdeki kiyafetlerini yatak örtülerini elinden geldigince 60 90 derecede yıkamaya çalış ve güneslendir iyice
Vücudun cok kurur pul pul dökülürse nemlendirici krem kullan ben okdar sey kullandigim icin derim maffolmuşti eni sonu o pomat kötü kokulu krem yine çare olmustu uyuz hastaligina mecbur o karışımı kullanman lazim çok gecmis olsun inşallah en kisa zamanda atlatirsin cok zor bir sürec ben esim çocuğum hep olmuştuk cok şükür kurtulduk darısı sana