Edanur_klkn1 Oguzhanberraselina 38 deyim bende sürekli merdiven inip çıkıyorum squat hareket fln ama çatı muannesi yapılmadı hiç açılma olup olmadığını daha bilmiyorum🫠
Oguzhanberraselina Lenagul ayy çok heyecanlandim canim bide ayni gün dogruyormusuz 😍 benim ilk gebelik tabi neler bekliyor bilmiyorum
Oguzhanberraselina Edanur_klkn1 büyük bi ihtimal çıkar canim bende merdiven inip cikiyorum evim yüksek
EceKB Kızlar vallahi heyecanlandırdınız beni. Yarın kontrolum var 38+2 olucam. Bakalım çatı matı yapılcak mı😀
Zehra65_ Oguzhanberraselina hadi hayırlısı olsun inşallah ben çok dirayetsiz biriyim işte korkağım o konularda 😥
Oguzhanberraselina Zehra65_ insan tabiki korkuyor çünkü birşey bilmiyoruz ama inan bana korkulacak hiç bişey yok canim
Galadriell Oguzhanberraselina Benimde 36. haftamda aynı şekilde açılmam vardı ve bebek kanala girmişti, gayet iyi dedi herşey yolunda erken gelecek dedi fakat bugün 40+4 olduk🤭 Yani çok da belli olmuyor maalesef.
_Mutlu sunset_momy canım alttan muayene iki parmağıyla rahme bakıyor ona göre normal doğum yapıp yapamayacağını söylüyor acısız bi işlem