_Mutlu Oguzhanberraselina bende bugün 38 oldum dün çatı muayenesi yaptı ama açıklık çıkmadı kaç cm çıktı senin 🙂
litfenama Oguzhanberraselina sağlıkla, güzellikle gelsin. yarın çatı muayenem var. Umarım aynı durumu yaşarım ve doğururum artık 🥲
Ozlem123123 hunilimom aktif eyleme geçmeden gidip yatmayın tabi nst de bi sorun yoksa gününüz geçmediyse yatış endikasyonunuz yoksa evde sancı çekip gitmek çok mantıklı
Zehra65_ Oguzhanberraselina benim 38+4 dün çatı muayenesi yaptılar bana ama hiç açılmam yokmuş 🥺 ben çok kasılıyorum yaparlarken çok acıyor sizde durum nasıl
Oguzhanberraselina Zehra65_ ben hic kasilmadim ve anlamadim ne ara oldu bitti canim ama simdi biraz regl sancim var muaneden dolayi galiba
_Mutlu Oguzhanberraselina benim de dün baya sancım olmuştu doktor normal diyor nişan falan geldimi peki
Oguzhanberraselina cigdem4154 evde plates yapiyorum 5.katta oturuyorum in çık yap derken acilmam oldu galiba doktora şuan dinlen dedi ayakta durma bana yoksa her an dogurursun dedi
_Mutlu Oguzhanberraselina benim bugün sarı sümüksü kıvamda biley geldi baya yoğun ama hiç bi fikrim yok nişan hakkında sen doktorunla konuşmuşmuydun
Zeysamm _Mutlu 37 haftalığım bende Bi kaç gündür benimde öyle geliyo birde afedersiniz ishal gibi arada adet sancısı oluyor🤷♀️