Minegny Kızlar merhaba adetime 3 gün kala kan sonucum 10.6 çıktı adet günü 73.3 çıktı yükselme nasıl 23 Haziran 10.6 26 Haziran 73.3 Başka vermedim
Eldgrn Minegny 2 günde güzel artmış canım değerin 1500 geçince kese görmeye gidebilirsin aşağı yukarı hesaplayınca çıkar o kadar zaman sonra gidersin şimdi erken gitsemde kese gözükmez strese girme boşuna hayırlı olsun
Birgul Minegny güzel artmış maşallah ama takip edin. Kese falan şu an gözükmez gibi zaten hayırlı olsun 🌸
Minegny Eldgrn şuan son adet tarihime göre 4+3 pazartesi gideyim diyorum 5+1 olacak görürüm inşallah 🙏
Eldgrn Minegny inşallah görürsün canım burda çok rastladım 5 haftalık gören veya 6. Haftada gören onun için stres yapma
Minegny Eldgrn bu ikinci hamileliğim nasipse ilk oğlumu da kesesini 5 haftalık görmüştüm inşallah bayram öncesi içim rahatlar en azından 🥰teşekkür ederim cevabınız için
Eldgrn Minegny ay hadi İnşallah keseyi görürsunuz nasipse bende cuma günü gidicem ne kadarlık olduğuna bakmaya kese kalp atışı ne varsa görmeye hepimiz için hakkında hayırlısı olsun 🥰🥰🥰
Minegny Birgul teşekkür ederim pazartesi günü doktora gidicem o zaman yine test yapar zaten ben oğlumda bir kez kan vermiştim bir daha takip etmedim ☺️
Minegny Birgul valla damarlarım çok ince olduğu için zor buluyorlar bu seferde mosmor oluyor kollarım o yüzden dayanıyorum 😒😌