Oykubydarogullari Kızlar bugün denize girdim ama yanımda yedeği olmadığıniçin altımı değiştiremedim sizce bir şey olur mu?
glznrsl Oykubydarogullari mikrop kapmA açısından mı düşünüyorsun. Bişey olmaz havuz suyu olsa sıkıntılı olurdu hatta havuza bile girmek tehlikeli
northandmother Oykubydarogullari bende yarın gideceğim çok merak ettiğim birşey var normal yuzebiliyor muyuz bebeğe zararı yok dimi yoksa sadece suda yürüyor muyuz gulmeyin ama yüzmeye bayılan biriyim çevremde ki herkes sırt üstü yüz ustu yüzmek yasak çocuğa zararı olur diyor siz nasıl yaptınız
Oykubydarogullari Padfoot anladım da neden öyle yazdığını anlamayıp onu yanıtladım :)) ne gerek duydu böyle bii şakaya acaba
aslibek45 Oykubydarogullari istersen ilerleyen günlerde dar iç çamaşırı giyme nemli kalma pamuk iç çamaşırı kullan
Senazeynep34 Bende denize gidince yedek mayo götüremiyorum. Bulunduğum yerin plajlarinda soyunma kabini yok ama daha bı şey olmadi Allah’a şükür 😊 Tabii ki değiştirmek en iyisi ama çok korkmayın. Korkan göze çöp batar derler 🌺
Oykubydarogullari northandmother ben olduğum yerde yüzdüm ellermi hareket ettirdim canım yani yüzemiyorsun zaten ben 8 aylık hamileyim karnımdan dolayı pek harwket edemedim:)
Benherseydenoncebiranneyim northandmother yüzmenin doğuma epey bir faydası var diye biliyorum. Zararı falan yok. Benim antalyadaki arkadaşım 9 aylığa kadar her boş anında yüzmeye gitti. Fırt diye doğurdu 😄
Senazeynep34 northandmother açıkçası zaten kasılma hissediyorsunuz o yüzden siz yüzmekten vazgeciyorsunuz 😊 Ben sırt üstü yattım hep, bazen oturdum, bazen yürüdüm ama her türlüsu güzel oldu 🥰
Edaze northandmother bende bugün yüz üstü yüzmeyi denedim falat karnım çok gerildi o yüzden sırt üstü yüzdüm
northandmother Oykubydarogullari ahahah rezil oldum desene bende bir heyecanla balık gibi yüzüp gideceğimi hayal ediyordum 🤣🤣
Senazeynep34 Benherseydenoncebiranneyim bunu bilmiyordum😃 ama o kadar kasılmalara nasıl dayandı ben çocuk zarar görür diye yarıda bıraktım hep 😃