FBK-DUZGUN Ummu_gulsevinc Ya maşallah Annesi bacaklar kapatmış o yüzden pek anlayamadım ama sanki yine kız gibi geldi ♥️ İnşallah günaha girmiyorumdur 🥹
FBK-DUZGUN Lizbonn İnşallah Rabbim önce sağlıkla sonra gönlüne göre versin annesi birde bebiş sola mı sağda mı :) Evet çok şanslı hissediyoruz yani hepsi çok mükemmel ihtimaller ama böylesi biraz daha güzel oldu sanki 🤗😍
FBK-DUZGUN Kızlar erken haftalarda bebeğin kalp atış hızı eğer kız ise 130 140 üstü erkek ise 110 135 arası gibi oluyor buda bir tüyo ama bende 14. Haftada eşitlenmişti sanırım 12 den sonra toparlıyor erken haftalarda daha yardımcı olur :)
Ummu_gulsevinc FBK-DUZGUN yinede doğru tahmin etiniz canım doktor da kız dedi kesinse eğer kız diye biliyorum🥰💓
Hatice3558 Lizbonn Hiç anlamıyorum aslında kendime bile tahmin edemedim ama nedense senin bebeğin için içimden erkek demek geldi ☺️ İnşallah sağlıkla kucağına alırsın Allahım ikinizide korusun 🙏
Anacemi FBK-DUZGUN banada tahminde bulunur musunuz acaba ☺️12+0 [https://mutluresim.com/images/2022/06/30/gDTbs.jpg]
Ecee_0661 Lizbonn Kıza benziyor canım benim kızımın da ultrasyon resmi böyleydi şimdi 36 haftalık olmak üzereyiz. 🥰💕