Raflesya Gebelik için PRİMOLUT-N hapı kullanan var mı kızlar.Kullandıysanız eğer ne gibi etkilerini gördünüz gebe kalmak için işe yaradı mı? Bilgisi olanda kullanan da açık açık anlatabilir mi acaba?
Elmasabla Raflesya ben kullanmıştım ama tatil için kullanmıştım regl olmayayım tatil zamanı diye geciktiriyor kullanmayı bıraktığın gün regl başlıyor 🤷🏻♀️ Hamilelikle ilgisi var mı bilmiyorum eczaneye söylemiştim bu hapı vermişti
Sebolele Raflesya bu hap hamilelik için değil regl geciktirici bir hap ve hamileyken kullanılması zararlı
Raflesya Elmasabla Evet bende geciktirici olarak almıştım.O niyetle başladım ama çevremde bir kaç kişi kadın doğum doktorunun gebelik için verdiğini söyledi içinde progesteran varmış.
Raflesya Sebolele Evet bende geciktirici olarak almıştım.O niyetle başladım ama çevremde bir kaç kişi kadın doğum doktorunun gebelik için verdiğini söyledi içinde progesteran varmış.Gebeyken kullanmak tehlikeliymiş zaten ama gebelik öncesi kullanması için doktorları vermiş.
Ormanmeyveli Raflesya Gebelik düşünüyorsanız kesinlikle kullanmayın burda bir arkadaş bunu kullanırken hamile kalmış şimdi doktorlar bebek engelli olabilir alalım diyorlarmış
Raflesya Ormanmeyveli Ayy hadi ya çok geçmiş olsun ya hiç bilemedim şu an çok ikilemde kaldım.Benim dediğim hani gebelik öncesi rahimi hazırlamak için sonrasında ilişki zamanı ilaç kullanımını keseceğim zaten ama o şekilde de bir kötü etkisi var mı acaba.Doktorum sadece şunu söylemişti gebeyken kullanırsan X kategori ilaçlara girer o zaman bebeğin zarar göreceğini söyledi.Ama gebelik öncesi bir problem yaratacağını söylememişti
Ormanmeyveli Raflesya Aşkım öyle ama ya erken yumurtlama vs olursa beklemediğin anda hamile kalırsan sen yine de dikkatli kullan
Sosyalciniz Bana gebelik için verdi doktorum kullandım. Korunmamız gerektiğini bilmiyordum buradaki araştırmalar sonucu kullanırken gebe kalınması durumunda ciddi sorunların olacağını okudum. Şuan ilaca devam etmiyorum bırkalı 7 gün oldu hala adet görmedim