burcukeles-35 Kızlar beta sonucum 1573 çıktı en son 21 Mayıs adet gördüm doktor pazartesi gel keseyi görürüz dedi
Sehrbnon122 burcukeles-35 canım bende 5 haftadayken doktora gittim o zaman beta ölçtürmedim 2 kese göründü karından suan 17 haftalık ikizlerime hamileyim
Neseeli burcukeles-35 beta 3000 üzerine çıkınca görülüyor genelde.. bazen 5. Haftada göremeyebilirsin de ama 6 da kesin artık
BBuseY burcukeles-35 benim de 20 mayıstı son adet tarihim . 5+3 te gittik keseyi gördük canım 🤗 3700 dü betam başka da kan vermedim bir kez verdim 🥰🥰🥰
burcukeles-35 Eldgrn değeri kaç ken görülüyor çok sabırsızlanıyorum pazartesiye kadar zor geçecek bana
Deletedmom_51 Öncelikle tebrik ederim ben reglimin ikinci günü 2.200 gelmişti. Değerin gayet güzel. Bi kaç gün daha bekleyip git kese net görünür
Eldgrn burcukeles-35 bildiğim kadarıyla 1500 değerinde vajinal ultrason ile 3000 bin değerlerine normal ultrosonda gözüküyor sen gidene kadar betan 3 bini bulur
Talihimyokbahtimkara Vajinal ultrasonla görebilirsin 5. haftada ama karından ultrasonla net bir şekilde beta değeri 5000 üzerindeyse görünüyor diye biliyorum. Benimde dört gün sonra 6. Hafta olcak o zaman gidicem inşallah görmeye
Eldgrn burcukeles-35 rabbim kaza bela vermesin canım sağ salim büyüyüp kucağına almayı nasip etsin rabbim bende bu cuma gidicem inşallah görmeye h hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🥰