Burcumusic91 Ben şu an 23 haftalık gebeyim , normal doğum çok istiyorum ama çatı muayenesinden hiç haberim yok . Nasıl oluyor tecrübeli annişler yardımcı olursa sevinirim ♥️
Melike Burcumusic91 Doktor parmakla açıklığını ölçüyor. Ben hep korkardım çatı muayenesinden ama korkulacak birşey yokmuş. Kendinizi kasmadığınızda çok rahat geçecektir.
Merve_tna Burcumusic91 doktor parmakları ile açıklığı ölçüyor ve normal doğuma uygunmu değilmi diye çatını kontrol ediyor normal düşünüyorsanız yapıyor bunu sezeryande yapmıyolar normal de korkuyordum ama hiç korkulcak birşey değil 10 saniye sürüyo en fazla ve hiç can yakıcı birşey değil bazıları çok korkutuyordu ama öyle değilmiş
Tgceetali_08 Burcumusic91 doktor alttan parmakla muayene ediyo korkulucak bişey yok kasma kendini rahat bırak hiç bişey olmuyo canım
Burcumusic91 Melike yani bu tehlikeli bişey gibi geliyor bana , bazıları abartmış elini sokuyor falan diye 🤭 noluyoruz dedim korktum ben de 😄
Lito İlk bebegimde normal doğum olucakdi muayene etmediler hiç 40 hafda oldum sancinyokdu doğuma aldılar suni sancı falan 3santim açıklık oldu bı orda gördüm çatı muayanesi sonrasında doguramadim sezaryan oldum