İyi günler tecrübeli anne adayları 😊 Kan değerim 10,3 çıktı doktorum Demir hapı olarak “ferro sanol duodenal” yazdı. Forumda okuduklarımdan çok çeşitli Demir ilacı olduğunu gördüm. Hepsi aynı görevi görüyor mu acaba? Farklılığını duyan oldu mu ?
En iyi Demir ilacı ?
secilertu ben hangisi iyi bilmiyorum ama hem sağlık ocağının verdiği feramat adlı ilacı hem de doktorumun verdiği maltofer ilacını kullanıyorum canım
AlyaduaMehmetfatih onları da daha yeni duydum 😱 inşallah eksik kalmıyoruzdur benimkiler de sağlık ocağından verildi ama neden farklılar anlamadım😔
Nsns kullanacağım zaten mecbur sadece bu farklılığı merak ediyorum 😔 eksik kalmayalım duyumlardan yararlanayım diye.. sizin ilacınız da farklıymış 🤔
secilertu benim bir paket bitti 2. Paket bu sabah yeniden yazdı düşük çıktığı için valla ilaç fobisi olan biri olaraktan araştırmadan dr ne verdiyse onu kullanıyorum konu bebeğim olmasa hiç kullanmam en kötü anımda bile sadece iğneyle geçiştiren bir insandım herşeyim eksikleşti hamılelıkte hep ilaç ilaç ilaç 😬
secilertu ilacın ismindense aldigin mg önemli verdikleri ilaç kaç mg bu ilaçların 80 mg olanda var daha fazlası olanda doktor ona göre veriyor zaten iyi diye birşey yok hepsi aynı görevi görüyor sadece değerine göre bazılarına az mg bazılarına çok mg olanı veriyolar
secilertu mesela feramat 100 mg 30 kapsül ama sana yazılan duanol 20 ise 566 mg diyor senin ki çok düşük mesela demekki ondan vermiş