beyzanuruzumcu8087 Sorularınız varsa alabilirim sezeryan oldum spinal rabbim herkese bu duyguyu versinnn kizlarr çok şükür yurudumde iyi olmaya çalışıyorum ağrılarım var ama çok şükür Rabbime
Deletedmom_110 beyzanuruzumcu8087 Hayırlı olsun kuzum Allah analı babalı büyütsün ❤️ bizlere de dua et darısı bekleyenlere inş🥰
seyma9188 beyzanuruzumcu8087 Allah analı babalı büyütsün😍 Ailesine,vatanına,milletine hayırlı bir evlat olsun inşallah 🥰
Deletedmom987 beyzanuruzumcu8087 14 temmuza gün aldım ben de korkuyorum çok hissederim vs diye uyuşma anı nasıl? Bu arada hayırlı olsun gözünaydin🤗
beyzanuruzumcu8087 Deletedmom_110 inan herkese dua ettim o sancıyla rabbim kolay tez kurtarsın ağrı cektirmesin
beyzanuruzumcu8087 Deletedmom987 çok teşekkür ederim inan hiç birşey bilmiyorsun. Oyandiklarini hissediyorsun diyorlardı onu bile hissetmedim iki dakika içinde dunyaya geldi emin ol kendini hiç korkutma hele sunta hiç bsyyy çıkarırken bilmiyorsun bile yanmadı bile
Tugbaycsy [silindi] epitural sezeryan da var ama normal doğumda da var ben epitural sezeryan oldum çok rahattı
Askiletotomsu [silindi] alışveriş bitti mi sen ondan haber ver 😅babymall daydim bugün Bugün indirimli şeylere denk geldim epey uspolo Chicco vs vs Beşik anakucagi reflü yatağını ucuza buldum aldım babymall den
MeriHera beyzanuruzumcu8087 Gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin tez şifalar dilerim, bol bol şükür ve dualar edin biz hamişlerede 😊
Tugbaycsy Askiletotomsu yoo ben sordum anestezi uzmanına spinal mi epitural mi diye biz spinali önermiyoruz epitural yapalım dedi
[silindi] Askiletotomsu ayy pişik kremi kaldı bi tek sanırım anam bitmiyor ki bitti sanıyorum tam bişey çıkıyor sinirlerim bozuldu
Neslihan-672 beyzanuruzumcu8087 bir kaç sorum olucak sonda meselesi odada mı takıldı ameliyathanede mi birde çok acıdı mı takarken veya çıkarırken Bide spinal nasıl oluyor epidural nasıl oluyor en çok hangisi rahat sizce?