Minnakannesi21 Kızlar 15+4 ikiz hamileyim çok zorlanıyorum sizler nasılsınız?genital bölge kemiğimde ağrı oluyor , yürümemi etkiliyor. Düşük riskim vardı progestana devam ediyorum . İğne vuruldum desteğinize ihtiyacım var 😀
Fatime07 Minnakannesi21 bol bol istirahat et dinlen inşallah bir şey olmaz agrı neden oluyormus doktor bir sey dedi mi belki rahım hızlı büyüyor o yüzden olabilir ben de 9+4 deyim şimdiden yoruluyorum ☺️
Gny18 Minnakannesi21 canım bol bol dinlen zaman su gibi akıp gidiyor. Hamileliğinin keyfini çıkar. Bende 23+6 ikizlere hamileyim tek yumurta ikizi oldukları için ilk zamanlar baya zor geçti ama ilk 3 ayı doldurdun mu hayırlısıyla gerisi geliyor. Benim bebeler buyudu artık yururken vajinaya baskı yapıyorlar 2 adım merdiven falan çıksam hemen yoruluyorum ağrım oluyor bol bol dinlenerek beslenmeme dikkat ederek sıkıntılarımı atlattım diye bilirim. Kötü günler geride kaldı çok şükür. Selametle doğsun inşallah yavrularımız 🤲🏻
Driia Minnakannesi21 benimde aynı ağrılarım vardı genital bölgemden yürüyemiyordum doktor normal rahim genişliyor herşey yer değiştiriyor demişti magnezyum ve kalsiyum kullanıyorum çok şükür geçti 4 ayıma kadar sürdü magnezyum veya kalsiyum içmeyi unutursam yine ağrıyor. Ayaklarını hava dik otururken veya yatarken
Ceyduygu Minnakannesi21 Ah ah çok zor çoğul gebelik zaman çabuk geçiyor ben dogurdum üç aylık olacaklar :)
Dygsacli 32.haftadan bildiriyorum gerçekten en sıkıntılı dönem sonuymuş… baştakilere şükrediyorsunuz… tabii özel durumlar hariç… İkiz bebekler için sorumluluk çok,o yüzden bende hep dinlenerek ve yorulmayacak geçirdim…
Bimucizeee Dygsacli sende rahimde kasiklarda agri varmi bebegin kafasi kanala girmis hissi var vcye cok cikiyom sende de oyle oluyor mu?
Minnakannesi21 Canlar dinlenme şansın olmadı 😔çalışıyorum malesef😔 kanama falan oldu rapor aldım izne çıkıcam 20 günlüğüne toparlıcam 😀inş ,çok sağolun inş hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızı 🤲
Dygsacli Bimucizeee ara ara kramplar giriyor sanki alt kısımlara bastırır gibi ama doktorum normal dedi eğer geçmeyen ağrı kasılma olursa nst istedi… Haftadan dolayı gerilmeler,sertleşmeler çok normal diyor