[silindi] Benjaminannesi sağ Salim kucağına alırsın inşallah bebeğini canım 😍 bebişcanın selamı var 😁
Mihrimahvuslat Benjaminannesi yaa sonunda doğuruyorsun kızzz😁😁sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini çok iyi bir doğum olur umarım 🤲🏻
zeynepdurunun_annesi Benjaminannesi Ay hadi inşallah sağlıkla kucağına al bebişini ❤️❤️ güzel doğum hikayeni bekliyoruz 🌸
MucizeAnnesiiH Benjaminannesi rabbim sağlıkla kucağına almayi bir solukta dogurmayi nasip etsin inşallah
Babymomhappy Benjaminannesi yaaaaa benden önce yaptın kız helal olsun kuzum sana sağlıkla gelsin bebeğin inşallah dualarım seninle sende bir an önce dogurayim diye bana dua eeet 😘😘😂
Babymomhappy Benjaminannesi ay ben bunu nasıl 2 saat SONRA gördüm yaaa 😅 aşkım doğurdun mi bir avazda çıkartmışsındır yada çıkarırsın inşallah dua etcem sanaaa çok cooook sağlıkla gelsin minik kuzum🥰🥰🙏🏼
Merveee-16 Hayırlısıyla kucağına almak nasib olsun inşallah sağlıkla sıhhatle tek nefeste kolayca kurtulursun .🙏👏😘
Kbrbrhnn Benjaminannesi Rabbim kolaylık versin canım, bir avazda sağlıkla al kucağına inşallah yavrunu 🌸
Annecik02 Benjaminannesi ahaaa😂 yakaladım valla postunu🤗 kız daha beklersin diyodum bismillah dün post aç hemen yazacam dedim ne acelen vardı 😂😂😂 Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bı avazda doğur inşallah kuzumm 🥰 haber et merak ederiz valla ❤️❤️😁
HurremSultan Benjaminannesi ayy aşkım benim sağlıcakla doğur inşallah🥺🥰 sağ salim alıp evine dondugunude yazarsin bize inşallah bekliyoruz haberini😍