anne-oldum5 Artık geceleri uyku uyuyamaz oldum nefesim yetmiyor sanki gözlerimi kapatınca sıkışıyorum uykusuzluktan ağlıyorum geceleri çok zor uyku gözlerimden akıyor şimdi gündüzleride sıkışır oldum yaşayan var mı?
zeynepdurunun_annesi anne-oldum5 ben bunu yaşadığımda yastığımı biraz yukarı çekip başımı yukarı çeviriyorum biraz daha rahat oluyor
melyuksel selammm 5 haftalık hamileym ne yazık ki bendede bu ara var nabzım 120 lere cıktıgı oluyo nefes darlıgı yasıyorum carpıntı yasıyorum
Elifimm123 melyuksel nefes almakta zorluk çekiyorum benimde daha başı 4 5 haftalık bir şey 2 adım atayım koşmuş gibi oluyorum neden acaba
anne-oldum5 melyuksel ya sizin daha erken başlamış biz artık sonn zamanlardayız Allah yardımcınız olsun
anne-oldum5 Elifimm123 yok benimki o şekilde Bi rahatsızlık değil burun tıkanıklığı oluyor geceleride uyutmuyor
melyuksel bgn kalp krizi geciriyorum sandım nabız okdr yukselince carpıntım olustu dr um normal oldugunu fakat iyice artarsa ne olur ne olmaz kardiyologa gozukmemi istedi