Livan ben bu yuzden kontrollerimi ozelde yaptiriyordum ve kesin doktoruma doguracaktim. Ozelde bana surekli suyun az su ic istirahat et falan dediler. Su azligindan detayli sonrasi renklide de goremedik zaten bebegi. Sonra ben 32+1 de bana cuma tekrar gel suyuna bakicam dedi. Cuma 32+5 te gittim esimde yoktu isteydi ve bana dedigi sey iliski yasak , her an dogum baslayabilir (celestone verdi ve 2 dozu ayni anda yaptirdi , magnezyumda verdi.) suyun gelir sancin olur direk gel falan filan. Ciktim kayinvalidemi ve esimi aradim dedim boyle boyle. Herkes dert edindi cunku erkendi yani. Sonra ertesi gun kayinvalidem aldi beni umraniye egitim arastirmaya goturdu acilden giris yaptik doktor bakti suyun alt sinira yakin evet ama oda normal artik bebek buyudu yeri daraliyor normal , duzenli takiplik bir sey sadece o kadar kotu olsan yatis vermesi gerekir dedi. Sonra karsimda nst sirasinda yatan kadina da kalbi duracak bebegin senin suyun siziyor , acil sezeryan olman gerekiyor diyip yatis vermeye kalkmislar oda bir devlete gideyim bakayim demis benim gibi (sansimiza hastane ayni doktor farkli) doktor su sizmiyor ama sancin yuksek yatis vermemiz zorunlu degil ama istersen verelim demis , kadin 8 gun sonra dogurdu. Bizim gittigimiz yerde 34 haftalik birini sirf kuvez parasi icin doguma falanda almislar. Kontrole devam ediyorum cunku hep ordaydim ve suan gecis yapamiyorum hafta olarak ama doguma devlet dusunuyorum :/