Mimonur Kızlar ben bu ay soğan kürünü denedim. Kullananlar cevaplarsa çok sevinirim acaba kullandıktan hemen sonra gebe olan var mı yani aynı ay hamile kalan yada bi ay sonrası falan mı
Zolemos Mimonur ilk ayda kalan da var 3 ay yapan da var. O sizin vücudunuza göre şekillenir. Öncesinde jinekolojik muayene olmanızı öneririm.
Pcoslubiranne Mimonur ben ilk gebeligimde sogan kuru yapmistim ama hamilelik icin degil icim temizlensin demistim.ama o ay hamilr kaldim.Hic bir sorun da yasamadim.
Mimonur bahar-1903 adetimin üçüncü günü başladım 15 gün boyunca sabah akşam aç karna içtim ılık bir şekilde ama sıcağa yakın bir ılıklık aynı saate ben böyle kullandım canım
Sngl_12022 Ben sogan kuru degil ama inciri kuru ile hamile kaldim ve benim kendi ablamlarda incir kuru ile hamile kaldılar. Tabiki veren Rabbim hepsi bahane ama incirinde baya faydasi var yumurtalara
Ezo25 Sngl_12022 canım incir kürü herkese yaramıyormuş hormonal olan bir değeri yükseltiyormuş haberi olsun herkesin eyer yumurtalar da problem yoksa incir kürünü önermiyorlar
tuba-berfin Ben 2 ay incir kürü denedim işe yaramadı 1 ay soğan kürü denedim toplam kaç 10 gün falan icmisimdir o ay hamile kaldım
bahar-1903 Mimonur Bende adetimin 5. Günü başlamıştım ,bende senin gibi sabah aksam aç karnına ılık içtim 15 gün kullandim sonra bıraktım o ay hamile kaldım 🤲 ama bu ay olmazsa 2. Ay 10 gün uygulamamız lazimmis bide 3 aydan fazla yapılması tavsiye edilmiyor.