Semaaakgul Merhaba ilk gebeliğim ve 7.haftadayım gebelik öncesi kahve tüketimim günlük 3 Türk kahvesi 1 nescafe idi şimdi 1 veya 2 Türk kahvesi sizler ne sıklıkla ve miktarda tüketiyorsunuz ?
gkbyza Semaaakgul nescafe normalde de tüketimine son verdim içeriği iyi değil çünkü. Günde 1-2 içiyordum kahveyi ama şimdi haftada 1-2 falan içiyorum çay da su gibi içen biri değilim kahvaltıda 2 bardak akşam eşimle 1 bardak falan o da açık
Ebruliiiiiii Semaaakgul hamilelik öncesi tam bir kahve tiryakisi olan ben günde kaç nescafe kaç Türk kahvesi içerdim haddi hesabı yoktu hele ki çalışırken ama o kadar tiksindim ki şuan kokusuna tahammül edemiyorum. Kahve içmeyi çok özlüyorum inş doğumdan sonra düzelir 🥲
minik_koala_ve_annesi Semaaakgul benim gunluk 3 fincan kahveydi canim hamileligin basindan beri cay kola kafeini kestim sadece turk kahvesi icmek icin bazen 2 iciyorum bazen 1
Babytwo2 Kahve deil ama demli çay çok içerdim onu azaltmaya çalışıyorum kahve de günde 1 içiyorum ya . İns sorun olmaz
Mtzkuzum Ebruliiiiiii benim iki hamileliğimde de ağzıma bile süremedim kahveyi yapsam bile içemedim ama doğumdan sonra içtim inşallah senin içinde öyle olur🤲🏻
Melos90 Babytwo2 yani doktorum özellikle içme onu dedi bende zaten içmiyor sevmiyorum dedim herkesi. Görüşü farklı tabi bilemem
Dygsnkgl Semaaakgul Semaaakgul günde 1 fincanı geçmemenizi öneririm genelde doktorlarda bunu söylüyo bende hergün içerdim şimdi resmen ayda yılda bir içiyo gibi bişey oldum
BrcnSym Günlük max kafein miktarı 200mg diye biliyorum İnternetten hangi üründe ne kadar kafein var bakabilirsiniz. Ben günlük 1 fincan sütlü nescafe içiyorum haftada 1 de 1 bardak çay
Annecikk34 Semaaakgul 300 gram kafein geçmeyin diyorlar. Ben günde 1 Türk kahvesi yada 1 nescafe 2-3 bardak max çay içiyorum.
Umutunannesi92 Semaaakgul günde 3-4 bardak nescafe, 2 türk kahvesi ve en az iki üç bardak demli çaydan (ve sigara kullanımı) bir bardak türk kahvesi iki üç bardak normal çaya düşebildim çok şükür 🙏🙏
Melos90 Deletedmom7373700 yaa o kadar bir şey olmaz ona bakarsan cips yiyorum yani xe işte doktorların önerisi 😁
1erkekkannesiiii Semaaakgul nescafe zararlı Türk kahvesi günde 1 küçük fincan içilebilir. Ben tiryakiydim su an içmiyorum ne çay ne kahve canım istemiyor :) bebeğinizin sağlığı için cok fazla içmeyin derim
Deletedmom7373700 Melos90 Türk kahvesinden tiksindim zaten. Ara ara soğuk içiyorum ne yapalım bu da benim lanetim 😂