Maasalaququ Bugün kontrole gittim dahiliyeye gitmemi söyledi doktor nolur nolmaz bı git dedi ama neden gitmem gerektigini söylemedii sorduğumda da cevabini alamadım sizce kızlar dahiliyeye gebelikte neden gönderir doktorlar hiç giden varmı
Canga02 Maasalaququ benim tiroidim düşük çıkmıştı dahiliyeye yönlendirmişti. Bir de şeker testim sınırda çıkmıştı o zaman da dahiliye git demişti. Belki sizinde tahlillerden dolayı öyle söylemiş olabilir
DefneErva Maasalaququ Hormonlarla alakalı baktırıyorlar, endişelenecek bir şey yok. Tiroid değerleri falan ölçülüyor, benim hamilelik öncesi sorun olduğu anlaşıldığı için yollamışlardı ve hâlâ da aydan aya kontrol için gidiyorum
Maasalaququ Pelinnn7 hayır canım vermemiştim şuan 28 haftaligiz 11 haftalikken söylemişti bana randevu bulamadigim için gidememistim bidaha hiç gitmedim bugün kontrole gittigimde de dahiliyeye gittin mi diye sorduğunda yok dediğim de bı görüün orayada dedi sonuçlara bakarak
Maasalaququ Mtzkuzum daha öncesinden yaptırmistim hani bana kendisi de bişey anlatmayinca endişelendim birazda
Maasalaququ Canga02 kötü bişey olsaydi söylerdi demi doktor kötü bişey yoktur yani bu dahiliyeye git demesiyle
Canga02 Maasalaququ hayır ama git dediyse bir bildiği vardır muhakkak bence ihmal etmeden gidin. Doktorunuzun yönlendirdiğini söyleyin onlar size yardımcı olur zaten.
-MinikveAnnesi- Maasalaququ demekki degerlerinle ilgili birsey görmüş ki söylemiş ihmal etme git mutlaka
Mtzkuzum Maasalaququ yok canım büyük ihtimalle sizin daha önce gitmemenizden kaynaklıdır git demesi gidin bence kan tahlili yaptırın
Mtzkuzum Maasalaququ hamile olduğunuzu söylerseniz doktorum yönlendirdi deyince o gerekenleri yapacaktır.
-MinikveAnnesi- Maasalaququ kan degerlerine bakıyor beni de tiroit degerlerim icin yönlendirmişti onda sıkıntı cıkmadı ama kan degerlerime bakınca demir ve kanımın düşük oldugunu serum taktırmam gerektigini söyledi iyi oldu benim icinde
Mtzkuzum Maasalaququ rica ederim çok geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz. Benim ilk gebeliğimde tiroitlerim sınırdaydı takipteydim heray gidiyordum. Şimdi çok şükür bişey çıkmadı
-MinikveAnnesi- Maasalaququ O gün icinde de takıldı ama toplam 4 kez 3 günde 1 serum takıldı 15 gün sonra da kontrole çağırdı dahiliye bu tür seylerle cok güzel ilgileniyor kendi doktorumuz yapmıyor bunu